ÜÇ MONİTÖR ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ?

Reaksiyon skoru
1

Son düzenleme:
1-https://www.itopya.com/msi-mag-274cxf-27-280hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-va-gaming-monitor_u28726

2-https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg279ql3a-1ms-180hz-full-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri
274CXF öneririm VA olduğu için pek tercih edilmiyor ama yurtdışı incelemelerine baktığımda gayet mantıklı bir model fiyatıda alternatiflerine göre gayet güzel tavsiye ederim.

274CXF öneririm VA olduğu için pek tercih edilmiyor ama yurtdışı incelemelerine baktığımda gayet mantıklı bir model fiyatıda alternatiflerine göre gayet güzel tavsiye ederim.
asusun pivot ve asansör özelliği kafamı karışırıyor msı de hareketler kısıtlı

asusun pivot ve asansör özelliği kafamı karışırıyor msı de hareketler kısıtlı
Yanına uyguna bu kolu al ASUS tan daha fazla işlevli olur.

Yanına uyguna bu kolu al ASUS tan daha fazla işlevli olur.
anladım teşekkürlerr

Hocam trendyolda 750 tl mastercard kampanyası var. Daha ucuza getirebilirsin oradan da bakmanı öneririm

motion blur hangisinde 60 fps ve altında az ise onu al

anladım.sen de haklısın baksan da anlaması zor.çeşit çeşit monitör türlü türlü yorum arasından seçim yapmak zorundayız.asusa baktım vatanda çok satıyor ve 5.0 puan almış alanlardan.ama 180 hz full hd için neden 7bin küsür tl döktüler kafamda yorum yaptığımda herhalde paneli kaliteli dedim.yani 60 fps ve altında ghosting ve motion blur yok.ama 3 monitör arasında en f-p hangisi dersen haliyle 2k 180 hz lenovo derim çünkü asusla aynı fiyat bandında.

Asus olanını kullandım. Ölü pikseli vardı 1 tane değişim yaptılar. Kendi ayakları dandik biraz bence. Yükseklik falan çok iyi değil.

anladım.sen de haklısın baksan da anlaması zor.çeşit çeşit monitör türlü türlü yorum arasından seçim yapmak zorundayız.asusa baktım vatanda çok satıyor ve 5.0 puan almış alanlardan.ama 180 hz full hd için neden 7bin küsür tl döktüler kafamda yorum yaptığımda herhalde paneli kaliteli dedim.yani 60 fps ve altında ghosting ve motion blur yok.ama 3 monitör arasında en f-p hangisi dersen haliyle 2k 180 hz lenovo derim çünkü asusla aynı fiyat bandında.
MSI a ne dersin peki 280 hz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri