zor mu peki abi mülakatlar bi kaç kişiye sordum giren çalışan da var onlar torpille girmişler
bi kere konuya direkt uçuşa el verişli olmak ile başlıyor senin uçuş ile işin yok bi kere
Merhaba ne yaptınız, işe girebildiniz mi? THK veya Kapadokya İstanbul fakültesini yazmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir? THK gelme ihtimali az olsa da Kapadokya gelebilir gibi, normalde Ege üni istiyordum fakat B kategorisinde SHY-147’e sahip olmadığı için vazgeçtim.Yok bulamadım. Mülakatlara girdim geçemedim. Olmayınca olmuyor bazen.
Merhaba ne yaptınız, işe girebildiniz mi? THK veya Kapadokya İstanbul fakültesini yazmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir? THK gelme ihtimali az olsa da Kapadokya gelebilir gibi, normalde Ege üni istiyordum fakat B kategorisinde SHY-147’e sahip olmadığı için vazgeçtim.
Hangi üniversiteden mezun oldunuz hocam, yabancı diliniz iyi miYok giremedim maalesef. İş çeşitliliği pek yok. Önermiyorum maalesef bu bölümü.
Hangi üniversiteden mezun oldunuz hocam, yabancı diliniz iyi mi
Tusaşta işe girme konusunda yardımcı olmadı mı gazi mezunu olmak. Geçmiş olsun hocamGazi Üniversitesinden mezun oldum. Çok çok iyi olmayacak kaydıyla idare edecek kadar biliyorum.
Tusaşta işe girme konusunda yardımcı olmadı mı gazi mezunu olmak. Geçmiş olsun hocam
Hocam peki bilginiz olduğu taktirde işe alınmama gibi bir durum olur mu? İşe alım vesaire ne düzeyde oluyor?Olmadı hocam. Kaç kere mülakatına girdim ama hep olumsuz dönüş yapıldı. Orada da staj yaptım bir de. Ama yinede olmadı.![]()
Hocam peki bilginiz olduğu taktirde işe alınmama gibi bir durum olur mu? İşe alım vesaire ne düzeyde oluyor?
Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık Yönetimi nasıldır sizce hocam? Önerir misiniz?Bilgin olursa kolay. Benim yorumum TUSAŞ ve Baykar için. THY'nin İngilizce sınavına girmiştim, o zordu bilmediğim için.