Ömer00 80+ Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Ömer Aydın Bugün, 15:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 AirLife yazmış: Yok bulamadım. Mülakatlara girdim geçemedim. Olmayınca olmuyor bazen. Devamı için tıklayın... zor mu peki abi mülakatlar bi kaç kişiye sordum giren çalışan da var onlar torpille girmişler
AirLife yazmış: Yok bulamadım. Mülakatlara girdim geçemedim. Olmayınca olmuyor bazen. Devamı için tıklayın... zor mu peki abi mülakatlar bi kaç kişiye sordum giren çalışan da var onlar torpille girmişler
A AirLife 80+ Silver Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3,622 Dahası Reaksiyon skoru 1,616 İsim Yunus Şahin Bugün, 15:14 #15 Ömer00 yazmış: zor mu peki abi mülakatlar bi kaç kişiye sordum giren çalışan da var onlar torpille girmişler Devamı için tıklayın... Bilgin olursa kolay. Benim yorumum TUSAŞ ve Baykar için. THY'nin İngilizce sınavına girmiştim, o zordu bilmediğim için.
Ömer00 yazmış: zor mu peki abi mülakatlar bi kaç kişiye sordum giren çalışan da var onlar torpille girmişler Devamı için tıklayın... Bilgin olursa kolay. Benim yorumum TUSAŞ ve Baykar için. THY'nin İngilizce sınavına girmiştim, o zordu bilmediğim için.
Ömer00 80+ Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Ömer Aydın Bugün, 15:23 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 AirLife yazmış: Bilgin olursa kolay. Benim yorumum TUSAŞ ve Baykar için. THY'nin İngilizce sınavına girmiştim, o zordu bilmediğim için. Devamı için tıklayın... eyw abi yardımcı oldugun için
AirLife yazmış: Bilgin olursa kolay. Benim yorumum TUSAŞ ve Baykar için. THY'nin İngilizce sınavına girmiştim, o zordu bilmediğim için. Devamı için tıklayın... eyw abi yardımcı oldugun için
Rhavenix 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,382 Dahası Reaksiyon skoru 587 İsim PichHasso Bugün, 16:08 #17 Ömer00 yazmış: https://careers.turkishairlines.com/CMSFiles/Image/Content/637981648743257818.pdf bu Devamı için tıklayın... bi kere konuya direkt uçuşa el verişli olmak ile başlıyor senin uçuş ile işin yok bi kere
Ömer00 yazmış: https://careers.turkishairlines.com/CMSFiles/Image/Content/637981648743257818.pdf bu Devamı için tıklayın... bi kere konuya direkt uçuşa el verişli olmak ile başlıyor senin uçuş ile işin yok bi kere