Neler Yeni

ücretli oyunları nasıl ücretsiz oynayabilirim

Farukpnr

80+
Reaksiyon skoru
4
beyler selam yeni pc sahibi oldum oyun oynamak istiyorum ama oyunlara 500-600 lira verecek bütçem yok vermekte istemiyorum açıkcası nasıl ücretsiz indirebilirim

beyler selam yeni pc sahibi oldum oyun oynamak istiyorum ama oyunlara 500-600 lira verecek bütçem yok vermekte istemiyorum açıkcası nasıl ücretsiz indirebilirim
kacak yollarla

bilmiyorum nasıl olacağını ayrıca güvenli mi
değil tabi adam babasının hayrında sana o oyunu beleş verecek değil ya şans virüse denk gelip gelmemen torrentte er türlü var kurulu oyunlar genelde en güvenilirleri

Ücretsiz oyunları tercih et yada indirimde olan güzel oyunları satın al bence cracke bulaşma.

korsan oyun indir ben eskiden çok indirirdim fakat bilgisayar çöp olurdu 1 dakikada falan açılıyordu ssd olmasına rağmen :D Artık kullanmıyorum kullanırsam da ilk sanal bilgisayara indirip her türlü antivirüsten virüs taraması yapıp güvenilir olduğuna emin olduktan sonra kendi bilgisayarıma indiriyorum. Sadece bilgisayarı yavaşlatmak değil bu arada arkadaşımın bilgisayarına virüs bulaştı tüm hesapları gitti çok dikkatli olmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,864
Üyeler
173,083
Son üye
Not Important
Geri