DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,872
Baya iyi bir fırsat
Tabi 100TL yi boşa vermezler diye düşünüyorum.
Sende şans yokBen zamanında bunun todex versiyonunu paylaşmıştım. Dolandırıcı çıktı. 300 doge veriyordu.
Kullanıcı çekmek istiyorlar. Tokenleriyle çok büyük ortaklık yaptılar, stake ve çok farklı programlar başlatıyorlar. Türkiye'deki en büyük borsalardan biri olacak gibi duruyor.Baya iyi bir fırsat
Baya reklam da yapıyor zaten Bitçi.Kullanıcı çekmek istiyorlar. Tokenleriyle çok büyük ortaklık yaptılar, stake ve çok farklı programlar başlatıyorlar. Türkiye'deki en büyük bprsalrdan biri olacak gibi duruyor.
Sen kralsın be
Konuda yanlış bir şey varsa belirtebilirsiniz. Gerekli araştırmaları yaptıktan sonra paylaşıyorum.Bu arada konuyu yeni üye olmuş birisi açsaydı baya bi linçlerlerdi
Evet öyle.Baya reklam da yapıyor zaten Bitçi.
Konuda yanlış bir şey varsa belirtebilirsiniz. Gerekli araştırmaları yaptıktan sonra paylaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet öyle.
Yok hocam yanlış bir şey görmedim ama 100 tl için kimlik fotosu atılmaz benceKonuda yanlış bir şey varsa belirtebilirsiniz. Gerekli araştırmaları yaptıktan sonra paylaşıyorum.
Evet öyle.
O da sizin fikriniz hocam. Ben de araştırmadan önce güvenmedim.Yok hocam yanlış bir şey görmedim ama 100 TL için Kimlik fotosu atılmaz bence
katılıyorum in in bitmedi çok büyük olmuş font