Evren avcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,327
youtubedeki birisi gizli sekmeden denemiş ve almış. öyle deneyebilirmisin.Ben girdim, premium aldım ama gamepass alma yerine tıklayınca beyaz ekran veriyor?
youtubedeki birisi gizli sekmeden denemiş ve almış. öyle deneyebilirmisin.Ben girdim, premium aldım ama gamepass alma yerine tıklayınca beyaz ekran veriyor?
yinelenen ödemeyi kapatmayı unutmayın hocam
Ben o tarihe kadar dönerim. Teşekkürlerekim 30 sanırım
10/31/21 tarihine kadar kod alınabiliyor.. kodu alırsan da 11/30/21 tarihine kadar kullanabiliyorsunuz..
videoyu yükleyen arkadaş bunu yorumlara yazmış
EpİC Games peki"If you don't pay the product, you are the product."
![]()
if you don't pay the product you are the product
ing. "ürüne para ödemiyorsanız ürün sizsiniz" genellikle bilişim teknolojilerindeki hizmetler için kullanılan aksiyom. ilk akla gelenler facebook ve google. yıllar sonra gelen edit: tamam arkad…eksisozluk.com
hocam sanal karttan mı yaptınız?
Nasıl 3 aylık beleş versin hadi 1 ay olurda 3 ay ne bana pek güvenli gelmedi"If you don't pay the product, you are the product."
Bir ürüne para ödemiyorsanız ürün sizsinizdir.
![]()
if you don't pay the product you are the product
ing. "ürüne para ödemiyorsanız ürün sizsiniz" genellikle bilişim teknolojilerindeki hizmetler için kullanılan aksiyom. ilk akla gelenler facebook ve google. yıllar sonra gelen edit: tamam arkad…eksisozluk.com
Sanal karttan yaptım, içerisinde 1 kuruş bile yoktu.hocam sanal karttan mı yaptınız?
bende alıcam fakat normal kartları girmeyi istemiyorum
sanal karta bakiye yüklemem gerekiyor mu yoksa bakiyesiz de alabilir miyim?
tamamdır sağolunSanal karttan yaptım, içerisinde 1 kuruş bile yoktu.