Neler Yeni

Ücretsiz Antivirüs önerisi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Malwarebytes'ı kullandım ama bir süreden sonra deneme sürümü bittiği için kullanamıyorum. Kaspersky'ı çok duydum ama internette ORİJİNAL sitesinde ücretsiz versiyonunu bulamadım.

Deneme sürümü falan olmayan, komple ücretsiz ve güvenilir bir antivirüs önerir misiniz?

Kaspersky'ın da benim görmediğim ücretsiz bir sürümü varsa linkini paylaşır mısınız, ORİJİNAL olan?

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
comodo vardı sanırsam

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
comodo vardı sanırsam
Daha önce hiç duymadım. Güvenilir ve önerilen bir program mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu site Kaspersky'ın orijinal, güvenilir bir sitesi mi?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
Kaspersky Free sürümünü kullanıyorum. Bence standart bir kullanıcı için antivirüs gereksiz ama ben çok fazla indirme yaptığım için kullanmak durumundayım.
Free sürümü kullanmak için önce 30 günlük deneme sürümünü kullanmanız gerek. 30 günün ardından satın almazsanız otomatik olarak Free sürüme geçiyorsunuz.
1649341229649.png

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Malwarebytes'ı kullandım ama bir süreden sonra deneme sürümü bittiği için kullanamıyorum. Kaspersky'ı çok duydum ama internette ORİJİNAL sitesinde ücretsiz versiyonunu bulamadım.

Deneme sürümü falan olmayan, komple ücretsiz ve güvenilir bir antivirüs önerir misiniz?

Kaspersky'ın da benim görmediğim ücretsiz bir sürümü varsa linkini paylaşır mısınız, ORİJİNAL olan?
Kaspersky kullanabilirsiniz.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kaspersky kullanabilirsiniz.
Konuda yazdım zaten, biliyorum o programı da ücretsiz sürümünü nereden bulacağım diye soruyorum.

Kaspersky Free sürümünü kullanıyorum. Bence standart bir kullanıcı için antivirüs gereksiz ama ben çok fazla indirme yaptığım için kullanmak durumundayım.
Free sürümü kullanmak için önce 30 günlük deneme sürümünü kullanmanız gerek. 30 günün ardından satın almazsanız otomatik olarak Free sürüme geçiyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Peki bu deneme sürümünü nereden indiriyoruz? Ben de sitelerine girince satın alma çıkıyor. Bir de yukarıda attığım link kendi orijinal siteleri mi?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
@MeynnZenith

Alıntıyı görüntüle

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
Konuda yazdım zaten, biliyorum o programı da ücretsiz sürümünü nereden bulacağım diye soruyorum.

Peki bu deneme sürümünü nereden indiriyoruz? Ben de sitelerine girince satın alma çıkıyor. Bir de yukarıda attığım link kendi orijinal siteleri mi?
En altta 30 günlük deneme sürümü kısmından indirebilirsin.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İşte bu deneme sürümünü nereden indireceğim diyorum. Sitelerinde indirmek için satın almam gerektiği yazıyor.

En altta 30 günlük deneme sürümü kısmından indirebilirsin.
Çok teşekkür ederim. Herhangi bir kart numarası falan istemiyor değil mi kullanmak için? Eğer satın almazsam da otomatik olarak ücretsize mi geçiyor dediniz?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
Çok teşekkür ederim. Herhangi bir kart numarası falan istemiyor değil mi kullanmak için? Eğer satın almazsam da otomatik olarak ücretsize mi geçiyor dediniz?
Rica ederim. Hayır, herhangi bir kart numarası istemiyor. Sizden sadece kurulumdan sonra e-postanızı istiyor, ardından kullanıma başlıyorsunuz. 30 günün sonunda satın almazsanız otomatik olarak Free sürüme geçiyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,702
Üyeler
163,539
Son üye
Caxi
Top Bottom