Neler Yeni

Ücretsiz PowerPoint Nasıl İndirebilirim

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.

PowerPoint'e ihtiyacım var nasıl ücretsiz olarak sistemime kurabilirim. 1-2 günlük lazım deneme sürümü vb de olur.

Ve A4 Boyutları için nasıl sunum hazırlayabilirim (A4 e çıktı olarak alıcam dikey olması lazım yani sunumun)

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
faruk efe
Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.

PowerPoint'e ihtiyacım var nasıl ücretsiz olarak sistemime kurabilirim. 1-2 günlük lazım deneme sürümü vb de olur.

Ve A4 Boyutları için nasıl sunum hazırlayabilirim (A4 e çıktı olarak alıcam dikey olması lazım yani sunumun)
yanlış bilmiyorsam int üzerinden de bedavaya yapılıyor ama bazı özelliklerini kullanamıyorsunuz onun yerine yeni mic hesabı açıp 1 aylık ücretsiz deneme sürümü var diye hatırlıyorum çünkü ben bi ara öyle yapmıştım olmuştu en kötü gezginlerden vs indirebilirsiniz

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış bilmiyorsam int üzerinden de bedavaya yapılıyor ama bazı özelliklerini kullanamıyorsunuz onun yerine yeni mic hesabı açıp 1 aylık ücretsiz deneme sürümü var diye hatırlıyorum çünkü ben bi ara öyle yapmıştım olmuştu en kötü gezginlerden vs indirebilirsiniz
Hangi siteden yapabiliyorum internetten yardımcı olur musun

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hemen deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu site geçici olarak kullanılamıyor
Bu site bakım nedeniyle geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Uyarı verdi

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
faruk efe
Tamamdır hemen deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu site geçici olarak kullanılamıyor
Bu site bakım nedeniyle geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Uyarı verdi
ben denedim şimdi girdim power pointe tıklayıp boş sunuya tıklayınca oldu sorun nedir ki =?

Top Bottom