Ücretsiz psikolog nasıl bulabilirim?

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var. Devletin böyle bir hizmeti var mı? veyahut böyle bir kuruluş var mı? kendimi tamamen boşlukta ve hissiz hissediyorum çok yoruldum yardım edin

Arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var. Devletin böyle bir hizmeti var mı? veyahut böyle bir kuruluş var mı? kendimi tamamen boşlukta ve hissiz hissediyorum çok yoruldum yardım edin
Bildiğim kadarı ile hastanelerde var ama randevu alabilir misiniz bilmiyorum gördüğüm kadarı ile hastanelerde sayıları az gördüğüm kadarı ile

1-Devlet hastanelerinde 1 ay sonraya randevu alabilirsiniz.
2-Mahallenizde aile sosyal danışmanlığı hizmeti olabilir. Kontrol edin.
3-Bölgenizde Kızılay Toplum Merkezi var mı kontrol edin. KTM'nin içinde bir çok alan olduğu gibi ruh sağlığı danışmanlığı da var.
4-Belediye ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor olabilir. Kontrol edin.

gece saatlerinde randevu oluyor eğer gece bakarsanız randevu alabilirsiniz

1-Devlet hastanelerinde 1 ay sonraya randevu alabilirsiniz.
2-Mahallenizde aile sosyal danışmanlığı hizmeti olabilir. Kontrol edin.
3-Bölgenizde Kızılay Toplum Merkezi var mı kontrol edin. KTM'nin içinde bir çok alan olduğu gibi ruh sağlığı danışmanlığı da var.
4-Belediye ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor olabilir. Kontrol edin.
Çok teşekkür ederim kontrol edeceğim

Ben de boşluktayım çok daraldım. Kendimi çok farklı hissediyorum. Psikoloğa da gitmek istemiyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri