Neler Yeni

🔥İndirim Ücretsiz Rize çayı🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
Üye olmadan sipariş vermiştim en sonuncu aşamada siparişiniz oluşturulmuştur gibi bir yazıda yazmıştı
tamam üye olup olmamanın bir önemi yok telefon numaranı vs doğru yazdın mı ? Ben de üye olmadan kayıt oldum mesaj geldi dün kargoya verilmiştir diye

Enco

80+ Silver
Beyler Merhabalar R10 ' Dan geliyorum Numune gönderme amaçlı bir şey adres toplama vs öyle bişi yok yerimiz yurdumuz belli Rize Merkez Mağaza Adresi : Ekrem Orhan Mah Karadeniz Caddesi No:1 (Sahil Cami Karşısı) BERBEROĞLU ÇAY Adım Mustafa İnternetteki Pazarlama İşine Bakıyorum Tanıtım Amaçlıdır Sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Numuneler Gönderildiksen Sonra Bütün Üyelikleri Silicem Sanırım Yanlış Anladınız Olayları Numune Talep Eden Arkadaşlara Şimdiden Afiyet Olsun
Bir Rizeli olarak en iyi çay nasıl demlenir hocam?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
tamam üye olup olmamanın bir önemi yok telefon numaranı vs doğru yazdın mı ? Ben de üye olmadan kayıt oldum mesaj geldi dün kargoya verilmiştir diye
Evet doğru girdim bilgileri. Siteyi birkaç arkadaşıma attım onlardan da ankarada olanlara mesaj gelmedi diğerlerine çay ulaştı bile

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
elime ulaştı arkadaşlar henüz demleyip içmedim ancak gereksiz konuşan arkadaşlar gördüğünüz gibi bir sorun yok ayrıca altından poşet çay gibi bişey de çıktı deneyince tekrar ekleme yaparım. Teşekkürler berberoğlu çay
Bak kardeşim bedava çay için yalakalık yapmana gerek yok biraz aklını kullansan ne demek isteğimizi zaten anlardın tabi senin için bedava sirke baldan tatlıdır misali size ne anlatmaya çalışıyorsam boşver bende vazgeçtim. afiyet olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Bana dün sabah kargo mesajı geldi, Rize'den yola kargo çıkmış, baş harfleri B T G S fakat birim dosya olarak geçiyor, o an bir kuşkulandım ulan biri dava kağıdı mı gönderiyor diye, inşallah çay meselesidir. Bu arada 2 ayrı kargo yollamışlar, 2 kez satın al yaptım o yüzden heralde.

Ankara'dayim ben bana dün geldi
Hocam sizde de birim Dosya mı geçiyor ?

federalper

80+ Silver
Bana dün sabah kargo mesajı geldi, Rize'den yola kargo çıkmış, baş harfleri B T G S fakat birim dosya olarak geçiyor, o an bir kuşkulandım ulan biri dava kağıdı mı gönderiyor diye, inşallah çay meselesidir. Bu arada 2 ayrı kargo yollamışlar, 2 kez satın al yaptım o yüzden heralde.

Hocam sizde de birim Dosya mı geçiyor ?
Aynı şekilde bana da oldu sonrasında konuyu görünce aklıma geldi bende de dosya diye geçiyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Aynı şekilde bana da oldu sonrasında konuyu görünce aklıma geldi bende de dosya diye geçiyor
:Ddava falan yedim sandım korktum bir an. 2 kez sipariş ala basınca 2 tane yollamışlar bide. Çay ortalama kaç gram ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Kaç gram olduğu hakkında bir bilgim yok hocam
Tahmini olarak yani fotoda 250 gram var gibi duruyor. Ben poşet içinde küçük bişe gelir diyordum, masrafa soktuk galiba adamları.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel
Msi geldi kargo vermişler

swatteam

80+
Bak kardeşim bedava çay için yalakalık yapmana gerek yok biraz aklını kullansan ne demek isteğimizi zaten anlardın tabi senin için bedava sirke baldan tatlıdır misali size ne anlatmaya çalışıyorsam boşver bende vazgeçtim. afiyet olsun
Dostum sakin ol yemeksepeti,trendyol vb. sitelerde zaten tonlarca veri açığı oluşuyor bu şekilde açık paylaşılan bir forumdan rahatlıkla 500-600 TL ye tonlarca ismi satın alabilirlerdi yani veri toplamayı bu şekilde yapmak pek mantıklı değil kaldı ki 300 kişinin verisi ne işine yarıyacak. Adam 300 kişinin başvurduğunu söylemiş ve 25 TL kargo ücreti (kişi başı) çıktığını söylemiş basit bir hesapla 300 kişinin verisi bu firmaya 7500 TL ye patlamış oluyor anlıyacağın. Birsürü seçim verisi sızdırıldı 7500 TL ye TC kimlik numarana kadar alırdı zaten neden böyle çayla uğraşsın veya bu bi fishing yöntemi diye yorumlıyalım dediğin gibi olsun , neden bu adam ad soyadı almışken çayları da göndersin? Herkes ***** ben zekiyim kafasından çıkmalısın bence emin ol çoğu kişinin kafası çalışıyor ve 100 gr çay için kimsenin de yalakalık yapacağını sanmıyorum :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom