Neler Yeni

🔥İndirim Ücretsiz Rize çayı🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Bak kardeşim bedava çay için yalakalık yapmana gerek yok biraz aklını kullansan ne demek isteğimizi zaten anlardın tabi senin için bedava sirke baldan tatlıdır misali size ne anlatmaya çalışıyorsam boşver bende vazgeçtim. afiyet olsun
ne yalakalığı yapıcam boş konuşmayın az ya her şeyi bu kadar kasmayın

Twedie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ömer Yıldız
@RealisticCode elime ulaştı ve çok beğendim yolladığınız ürünün aynısının linkini atabilir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Dostum sakin ol yemeksepeti,trendyol vb. sitelerde zaten tonlarca veri açığı oluşuyor bu şekilde açık paylaşılan bir forumdan rahatlıkla 500-600 TL ye tonlarca ismi satın alabilirlerdi yani veri toplamayı bu şekilde yapmak pek mantıklı değil kaldı ki 300 kişinin verisi ne işine yarıyacak. Adam 300 kişinin başvurduğunu söylemiş ve 25 TL kargo ücreti (kişi başı) çıktığını söylemiş basit bir hesapla 300 kişinin verisi bu firmaya 7500 TL ye patlamış oluyor anlıyacağın. Birsürü seçim verisi sızdırıldı 7500 TL ye TC kimlik numarana kadar alırdı zaten neden böyle çayla uğraşsın veya bu bi fishing yöntemi diye yorumlıyalım dediğin gibi olsun , neden bu adam ad soyadı almışken çayları da göndersin? Herkes ***** ben zekiyim kafasından çıkmalısın bence emin ol çoğu kişinin kafası çalışıyor ve 100 gr çay için kimsenin de yalakalık yapacağını sanmıyorum :)
Birincisi önce okuma yazma öğren ben laf atan kişiye yazdım konunun başında yazdıklarımı çıkarmışsınız helal bayağı bir uğraşmışsınız ikincisi ben karaborsada insanların bilgileri ne kadara satılıyor hiç bir bilgim yok anlaşılan siz onlarla uğraşıyorsunuz üçüncüsü tamam ücretsiz almışsınız bu neyin kafası anlamadım neden başkasına sataşma gereği duyuyorsunuz

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Yani yalakalık ile ne alakası var bende anlamadım arkadaş sanırım bu şekilde adreslermizin çalınacağını vs düşünmüş ama mernis data gsm data 350 lira :D
ya ortalama çoğu insan yemeksepeti vb tarzı uygulamalara üye değil mi allah aşkına cumhurbaşkanının bile mernisi kimlik fotosunu yayan olmuş senin benimki mi tereddüte düştü yani

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Yani yalakalık ile ne alakası var bende anlamadım arkadaş sanırım bu şekilde adreslermizin çalınacağını vs düşünmüş ama mernis data gsm data 350 lira :D
harbi la adres dediğin hiç bi şey

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaş bedava çayı bulmuş gelmiş burada gereksiz konuşan falan yazıyor bu ne anlam ifade ediyor siz söyleyin

swatteam

80+
Birincisi önce okuma yazma öğren ben laf atan kişiye yazdım konunun başında yazdıklarımı çıkarmışsınız helal bayağı bir uğraşmışsınız ikincisi ben karaborsada insanların bilgileri ne kadara satılıyor hiç bir bilgim yok anlaşılan siz onlarla uğraşıyorsunuz üçüncüsü tamam ücretsiz almışsınız bu neyin kafası anlamadım neden başkasına sataşma gereği duyuyorsunuz
okuma yazma öğren demiş bana 🤣 sıfır noktalama işareti kullanarak 🗿 neyse bir şey demiyorum arkadaşı kendi haline bırakmak en mantıklısı. Bir şey hakkında fikir sahibi olmak o konuyla uğraşmak manasına mı geliyor sevgili zeki dostum :D ekonomi hakkında yorum yapan herkes maliye bakanı olsun o zaman. Başkasına sataşma gereği duyan sensin dostum kim ne yapmak isterse almak isterse alsın ben şahsen sipariş vermedim ve çaydan da almadım ama sizin mantığınızın ne kadar saçma ve işe yaramaz bir mantık olduğunu kanıtladım. Sakin ol ve rahatla biraz olur mu :) “Bak kardeşim bedava çay için yalakalık yapmana gerek yok biraz aklını kullansan ne demek isteğimizi zaten anlardın tabi senin için bedava sirke baldan tatlıdır misali” aynen kardeşim ben sataşmaya çalışıyorum 😁 bedava sirke baldan tatlı olmasa bile bu 300 kişinin verisi emin ol 7500 TL etmez , bir dahakine sana tavsiyem bilmediğin konularda bilgin yoksa fikrin de olmasın. Bir de okuma yazma öğren demişsin bana gel de ben sana okuduğunu anlamayı öğreteyim 🤡

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
okuma yazma öğren demiş bana 🤣 sıfır noktalama işareti kullanarak 🗿 neyse bir şey demiyorum arkadaşı kendi haline bırakmak en mantıklısı. Bir şey hakkında fikir sahibi olmak o konuyla uğraşmak manasına mı geliyor sevgili zeki dostum :D ekonomi hakkında yorum yapan herkes maliye bakanı olsun o zaman. Başkasına sataşma gereği duyan sensin dostum kim ne yapmak isterse almak isterse alsın ben şahsen sipariş vermedim ve çaydan da almadım ama sizin mantığınızın ne kadar saçma ve işe yaramaz bir mantık olduğunu kanıtladım. Sakin ol ve rahatla biraz olur mu :) “Bak kardeşim bedava çay için yalakalık yapmana gerek yok biraz aklını kullansan ne demek isteğimizi zaten anlardın tabi senin için bedava sirke baldan tatlıdır misali” aynen kardeşim ben sataşmaya çalışıyorum 😁 bedava sirke baldan tatlı olmasa bile bu 300 kişinin verisi emin ol 7500 TL etmez , bir dahakine sana tavsiyem bilmediğin konularda bilgin yoksa fikrin de olmasın. Bir de okuma yazma öğren demişsin bana gel de ben sana okuduğunu anlamayı öğreteyim 🤡
Ben okuma yazma öğren derken yazdıklarımı oku anlamında yazdım işte anlama kabiliyetin bu kadarsa benim yapacak birşeyim yok alıp almaman umrumda bile değil bence sen sakin ol yasadışı işlerle ilgim olmadığı için araştırma gereğide duymadım anlaşılan sizin ihtiyacınız var neyse size daha fazla cevap vermeyeceğim.

swatteam

80+
Ben okuma yazma öğren derken yazdıklarımı oku anlamında yazdım işte anlama kabiliyetin bu kadarsa benim yapacak birşeyim yok alıp almaman umrumda bile değil bence sen sakin ol yasadışı işlerle ilgim olmadığı için araştırma gereğide duymadım anlaşılan sizin ihtiyacınız var neyse size daha fazla cevap vermeyeceğim.
Yaşın kaç dostum senin :) yasadışı işlere ilgim olduğunu nerden çıkardın. Ben diyorum ankara sen anlıyosun neyse 🤣 Bence de cevap verme boşver küçük bi kardeşimizsin sanırım böyle boş boş triplere girme bence elinin altında internet var biraz araştırarak istediğin bilgiye ücretsiz erişebilirsin kullan bence.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Yaşın kaç dostum senin :) yasadışı işlere ilgim olduğunu nerden çıkardın. Ben diyorum ankara sen anlıyosun neyse 🤣 Bence de cevap verme boşver küçük bi kardeşimizsin sanırım böyle boş boş triplere girme bence elinin altında internet var biraz araştırarak istediğin bilgiye ücretsiz erişebilirsin kullan bence.
🤣🤣🤣🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Berber
@RealisticCode elime ulaştı ve çok beğendim yolladığınız ürünün aynısının linkini atabilir misiniz?
Merhabalar afiyet olsun hocam Numune Olarak gönderilen çayımız GOLD ÇAYIMIZDIR https://berberoglucay.com.tr/berberoglu-cay-gold-1000gr-birkilo-1kilo-siyah-cay-gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir Rizeli olarak en iyi çay nasıl demlenir hocam?
hocam pekbir şeyi yok sadece ilk suyu koyup üzerine çay koydukdan sonra kısık ateşde ortalama bi 25dk ya ayarlanacak şekilde yani çay oturana kadar demlenmesi gerekiyor

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz