RealisticCode
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Biz teşekkür ederizbiraz önce sitenizden soru sormuştum aynı cevabı verdiler. sizede teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Biz teşekkür ederizbiraz önce sitenizden soru sormuştum aynı cevabı verdiler. sizede teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Malasef ilk başta biraz ön yargıyla yaklaşanlar oldu ama olsun dediğiniz gibi gerçekden. Zaman zaman tekrar bunlar olacak fakat kargo ücreti kişi başı 25 TL Tutuyor bizlere baya bir yük oldu 300 ' e yakın bir talep oluştu bir dahaki sefere kargo numune isteyene ait olacak şekilde yapıcağımElinize sağlık hocam, çok güzel düşünülmüş. Maalesef halk böyle şeylere alışık değil.
evet verebilirsiniz zaten R10 'da konumuz açık kalacak numuneyi test eden arkadaşların yorumlarına bakarak sipariş verebilirsinizcidden ççok güzel bir reklam çalışması bundan sonra mumkun oldugunca sızden alısverıs yaparım bu arada bu sıparıslerden sonra ınternetten sıparıs verebılıyor muyuz
r10 foruma cok kısı uye olamıyor bekletiyolarlar bence bu konudanda devam edilebilirMalasef ilk başta biraz ön yargıyla yaklaşanlar oldu ama olsun dediğiniz gibi gerçekden. Zaman zaman tekrar bunlar olacak fakat kargo ücreti kişi başı 25 TL Tutuyor bizlere baya bir yük oldu 300 ' e yakın bir talep oluştu bir dahaki sefere kargo numune isteyene ait olacak şekilde yapıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet verebilirsiniz zaten R10 'da konumuz açık kalacak numuneyi test eden arkadaşların yorumlarına bakarak sipariş verebilirsiniz
Ustaaa hani bize ne ara tükettikler forum halkıMalasef ilk başta biraz ön yargıyla yaklaşanlar oldu ama olsun dediğiniz gibi gerçekden. Zaman zaman tekrar bunlar olacak fakat kargo ücreti kişi başı 25 TL Tutuyor bizlere baya bir yük oldu 300 ' e yakın bir talep oluştu bir dahaki sefere kargo numune isteyene ait olacak şekilde yapıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet verebilirsiniz zaten R10 'da konumuz açık kalacak numuneyi test eden arkadaşların yorumlarına bakarak sipariş verebilirsiniz
çok geç kaldın herhalde bilimiyorum adama bir sorUstaaa hani bize ne ara tükettikler forum halkı
Waow afiedelime ulaştı arkadaşlar henüz demleyip içmedim ancak gereksiz konuşan arkadaşlar gördüğünüz gibi bir sorun yok ayrıca altından poşet çay gibi bişey de çıktı deneyince tekrar ekleme yaparım. Teşekkürler berberoğlu çay
Kargoya verildi diye mesaj gelmediyse siparişe alınmamıştır seninki toplu verildi çünkü kargoBenimki halen kargoya verilmedi
Üye olmadan sipariş vermiştim en sonuncu aşamada siparişiniz oluşturulmuştur gibi bir yazıda yazmıştıKargoya verildi diye mesaj gelmediyse siparişe alınmamıştır seninki toplu verildi çünkü kargo