RealisticCode
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
hocam pm den bilgileri atın 

Hocam bana da gönderir misinizhocam pm den bilgileri atın![]()
hocam aklıma şimdi geldide bu çay lar hala gelmedi gelen varmı?hocam pm den bilgileri atın![]()
attım hocamhocam pm den bilgileri atın![]()
vallah ben attım umarım bir sorun cıkmazhocam aklıma şimdi geldide bu çay lar hala gelmedi gelen varmı?
Hocam sonradan mesaj ile sipariş verenlerin ürünleride kargolandımıNumuneler hazırlandı yarın Sürat Kargoya teslim edilip bilgi gelecektir sizlere Herhan gibir ücret talep edilmeyecektir GEREKLİ AÇIKLAMA R10' da yapılmıştır konu burayada sıçrayınca açıklık getirmek istedim
Alıntıyı görüntüle
evet onları listeye ekledimHocam sonradan mesaj ile sipariş verenlerin ürünleride kargolandımı
cidden ilk başa konuyu troll sanmıstım adam bana şimdi göndercek çok saskınım vallah
biraz önce sitenizden soru sormuştum aynı cevabı verdiler. sizede teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinNumuneler hazırlandı yarın Sürat Kargoya teslim edilip bilgi gelecektir sizlere Herhan gibir ücret talep edilmeyecektir GEREKLİ AÇIKLAMA R10' da yapılmıştır konu burayada sıçrayınca açıklık getirmek istedim
Alıntıyı görüntüle
Elinize sağlık hocam, çok güzel düşünülmüş. Maalesef halk böyle şeylere alışık değil.tanıtım amaçlı 100gr ve 1 adet demlik poşet gönderilecek tanıtım amaçlı farkındalık olsun diye çayımız doğal google platformunda reklam vermek yerine bizzat insanların çayımızı denemesi daha mantıklı