me1ster
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 239
gelsin kabul etmek zorunda mıyım ben mi verdimHocam adresi telefonu falan giriyoz ya evime bin tane lahmacun siparişi gelmesinden korkuyorum.
gelsin kabul etmek zorunda mıyım ben mi verdimHocam adresi telefonu falan giriyoz ya evime bin tane lahmacun siparişi gelmesinden korkuyorum.
1 Adet Olarak Güncelliyorum Sanırım Çocuk Oyununa Dönmeye Başladı53 tane ekledim asokdşavoşsdmokş
sipariş vermedim zaten1 Adet Olarak Güncelliyorum Sanırım Çocuk Oyununa Dönmeye Başladı
Evet pazarlamaya ihtiyacımız var zaten yazılımla uğraşıyorum böyle bir şey geldi aklıma herkese 150-200gr lik numuneler göndersem beğenen arkadaşlar alabilir diyeBende Aldım Bakalım Ne Gelicek
@RealisticCode Neden böyle bir şey yaptınız reklam amaçlı filan mı?
Numune 1 adet olur diyorum 9 tane sipariş ettim , 53 tane sipariş ettim falan diyorlar. Türk milleti işte. Hayırlı olsun, bol kazançlar hocam.1 Adet Olarak Güncelliyorum Sanırım Çocuk Oyununa Dönmeye Başladı
Anladım hocam bakalım eğer yollarsanız içip deneriz. beğenirsekte alırız. Bol kazançlar , Güzel Pazarlama yöntemi.Evet pazarlamaya ihtiyacımız var zaten yazılımla uğraşıyorum böyle bir şey geldi aklıma herkese 150-200gr lik numuneler göndersem beğenen arkadaşlar alabilir diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu Arada Sipariş Veren Arkadaşlar Müşteri Başı 1 Adet Gönderilecektir ve siparişler kısmında gözükmüyor ücretsiz olduğu için iyi forumlar
Evet hocam malasefNumune 1 adet olur diyorum 9 tane sipariş ettim , 53 tane sipariş ettim falan diyorlar. Türk milleti işte. Hayırlı olsun, bol kazançlar hocam.
Teşekkürler Hocam şimdiden afiyet olsunAnladım hocam bakalım eğer yollarsanız içip deneriz. beğenirsekte alırız. Bol kazançlar , Güzel Pazarlama yöntemi.