🔥İndirim Ücretsiz Rize çayı🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yeni kişisel veri toplama yöntemi olablir

aldım çayı ölürsem yazarım buraya

Beyler Merhabalar R10 ' Dan geliyorum Numune gönderme amaçlı bir şey adres toplama vs öyle bişi yok yerimiz yurdumuz belli Rize Merkez Mağaza Adresi : Ekrem Orhan Mah Karadeniz Caddesi No:1 (Sahil Cami Karşısı) BERBEROĞLU ÇAY Adım Mustafa İnternetteki Pazarlama İşine Bakıyorum Tanıtım Amaçlıdır Sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Numuneler Gönderildiksen Sonra Bütün Üyelikleri Silicem Sanırım Yanlış Anladınız Olayları Numune Talep Eden Arkadaşlara Şimdiden Afiyet Olsun

Son düzenleme:
Bende Aldım Bakalım Ne Gelicek
@RealisticCode Neden böyle bir şey yaptınız reklam amaçlı filan mı?

Bende Aldım Bakalım Ne Gelicek
@RealisticCode Neden böyle bir şey yaptınız reklam amaçlı filan mı?
Evet pazarlamaya ihtiyacımız var zaten yazılımla uğraşıyorum böyle bir şey geldi aklıma herkese 150-200gr lik numuneler göndersem beğenen arkadaşlar alabilir diye

Bu Arada Sipariş Veren Arkadaşlar Müşteri Başı 1 Adet Gönderilecektir ve siparişler kısmında gözükmüyor ücretsiz olduğu için iyi forumlar

1 Adet Olarak Güncelliyorum Sanırım Çocuk Oyununa Dönmeye Başladı
Numune 1 adet olur diyorum 9 tane sipariş ettim , 53 tane sipariş ettim falan diyorlar. Türk milleti işte. Hayırlı olsun, bol kazançlar hocam.

Evet pazarlamaya ihtiyacımız var zaten yazılımla uğraşıyorum böyle bir şey geldi aklıma herkese 150-200gr lik numuneler göndersem beğenen arkadaşlar alabilir diye

Bu Arada Sipariş Veren Arkadaşlar Müşteri Başı 1 Adet Gönderilecektir ve siparişler kısmında gözükmüyor ücretsiz olduğu için iyi forumlar
Anladım hocam bakalım eğer yollarsanız içip deneriz. beğenirsekte alırız. Bol kazançlar , Güzel Pazarlama yöntemi.

Numune 1 adet olur diyorum 9 tane sipariş ettim , 53 tane sipariş ettim falan diyorlar. Türk milleti işte. Hayırlı olsun, bol kazançlar hocam.
Evet hocam malasef

Anladım hocam bakalım eğer yollarsanız içip deneriz. beğenirsekte alırız. Bol kazançlar , Güzel Pazarlama yöntemi.
Teşekkürler Hocam şimdiden afiyet olsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri