Neler Yeni

🔥İndirim Ücretsiz Rize çayı🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Berber
Merhabalar aralarında herhangibir fark yok biri demlik poşet diğeri normal çayımız

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Merhaba, çay bugün elime ulaştı akşam demleyip içtim, market çaylarına göre rengi daha güzel çıkıyor, kırmızı fakat tadını beğenmedim. Market çaylarıyla hemen hemen aynı tat, klasik Türk çayı gibi tat yok maalesef. Türk çayları'nın hiçbirinde tat yok, çay taneleri neredeyse kum tanesi gibi olmuş, her markada aynı, sanki renkli sıcak su içiyormuşum gibi. Bu yüzden Seylan çayı dışında çay içemiyorum. Türkiyede böyle kalitesiz çayların olduğuna inanmıyorum ben, diğer ülkelere yaprağıyla, bize toz satıyorlar gibime geliyor çünkü bu kadar olmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Berber
Merhabalar sanırım keskin içim çaylardan hoşlanıyorsunuz onlar saf mayıs çaylarında bulunur Türkiyede pek sevilmediği için paketleme yapmadık tadı çok yoğundur herkes içemiyor dilerseniz özelden iletişime geçip sizlere yollarım

Furkanozr

80+ Silver
Merhabalar sanırım keskin içim çaylardan hoşlanıyorsunuz onlar saf mayıs çaylarında bulunur Türkiyede pek sevilmediği için paketleme yapmadık tadı çok yoğundur herkes içemiyor dilerseniz özelden iletişime geçip sizlere yollarım
Hocam dm ye bakarmısınız

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,793
Üyeler
161,912
Son üye
mrdevils61