🔥İndirim Ücretsiz Rize çayı🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhaba, çay bugün elime ulaştı akşam demleyip içtim, market çaylarına göre rengi daha güzel çıkıyor, kırmızı fakat tadını beğenmedim. Market çaylarıyla hemen hemen aynı tat, klasik Türk çayı gibi tat yok maalesef. Türk çayları'nın hiçbirinde tat yok, çay taneleri neredeyse kum tanesi gibi olmuş, her markada aynı, sanki renkli sıcak su içiyormuşum gibi. Bu yüzden Seylan çayı dışında çay içemiyorum. Türkiyede böyle kalitesiz çayların olduğuna inanmıyorum ben, diğer ülkelere yaprağıyla, bize toz satıyorlar gibime geliyor çünkü bu kadar olmamalı.

Merhabalar sanırım keskin içim çaylardan hoşlanıyorsunuz onlar saf mayıs çaylarında bulunur Türkiyede pek sevilmediği için paketleme yapmadık tadı çok yoğundur herkes içemiyor dilerseniz özelden iletişime geçip sizlere yollarım

Merhabalar sanırım keskin içim çaylardan hoşlanıyorsunuz onlar saf mayıs çaylarında bulunur Türkiyede pek sevilmediği için paketleme yapmadık tadı çok yoğundur herkes içemiyor dilerseniz özelden iletişime geçip sizlere yollarım
Hocam dm ye bakarmısınız

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,957
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio