Neler Yeni

🔥İndirim Ücretsiz Rize çayı🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Evet hocam malasef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler Hocam şimdiden afiyet olsun
Hocam güzel diyorsunuz ama hiç inandırıcı değil 150- 200 gr olsa 15tl diyelim 15tl en az kargo var yaptı 30tl en az 1000 kişi alsa 30 bin tl yapar bugüne kadar marketler dışında numune dağıtan ki onlarda artık dağıtmıyor kimse yok

Etbis sistemine kayıtlı olduğu için sorun çıkmayacaktır.
Adam size açıklıyor zaten yazılımla uğraşıyorum diye onu düzenleyip eklemesi zor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Berber
Hocam güzel diyorsunuz ama hiç inandırıcı değil 150- 200 gr olsa 15tl diyelim 15tl en az kargo var yaptı 30tl en az 1000 kişi alsa 30 bin TL yapar bugüne kadar marketler dışında numune dağıtan ki onlarda artık dağıtmıyor kimse yok

Adam size açıklıyor zaten yazılımla uğraşıyorum diye onu düzenleyip eklemesi zor mu
Hocam Berberoğlu Çay Limited Şirketi ve Rize' merkezde kurumsal çay satış mağazamız var çay bizim üzertitimiz anlaşmalı kargo ile 15 TL gibi bir ücretle göndericez zaten 80 tane numune talebi geldi 100 olunca kapatacağım olayları büyütmeye gerek yok Mağazamıza bekleriz

Rize'nin Güneysu İlçesine Giderken Pazarköy Köyünde Fabrikası Mevcut demek istediğim küçük bi pazarlama stratejisi bu forumdaki arkadaşlar çayımızı baksın etsin diye büyük toptancılar var belki çayımızı beğenip isteyenler olur diye böyle bir şey yaptım istediğim geri dönüşleri aldık

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam Berberoğlu Çay Limited Şirketi ve Rize' merkezde kurumsal çay satış mağazamız var çay bizim üzertitimiz anlaşmalı kargo ile 15 TL gibi bir ücretle göndericez zaten 80 tane numune talebi geldi 100 olunca kapatacağım olayları büyütmeye gerek yok Mağazamıza bekleriz

Rize'nin Güneysu İlçesine Giderken Pazarköy Köyünde Fabrikası Mevcut demek istediğim küçük bi pazarlama stratejisi bu forumdaki arkadaşlar çayımızı baksın etsin diye büyük toptancılar var belki çayımızı beğenip isteyenler olur diye böyle bir şey yaptım istediğim geri dönüşleri aldık
Daha sözde yaptığın kampanyadan haberin yok bak ne yazıyor r10 forum özel numune yazıyor yani o forum için yapılan bir hediye r10 foruma baktığımda kktc merkezli bir forum reklam için kıbrıs iyi tercihtir. Kimse araştırmıyor galiba ilginç

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
kargo vs ödeniyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Berber
Reis bi çayda biz alsaydık 100 kişiye ulaşıldımı?
hocam siparişi kaldırdım 100 E ulaştı dm den yazın ad soyad telefon il ilçe gönderirim numune

Dostum 5-6 tane alanlar olmuş. Mümkünse onlara göndermeyin. Adamlar tanıtım ürününü bile yağmalama derdinde.
100 Tane Alanda varda belirtmiştim üye başı 1 adet gönderilecekdir diye :)

ErenMaiky

80+ Silver
hocam siparişi kaldırdım 100 E ulaştı dm den yazın ad soyad telefon il ilçe gönderirim numune

100 Tane Alanda varda belirtmiştim üye başı 1 adet gönderilecekdir diye :)
ben mesela misafir olarak siteye giriş yapıp 6 adet eklemiştim denemek için. 1 tane olarakmı gönderilcek yoksa iptal mi edildi sipariş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom