Mazia Prochainezo
80+ Bronze
Etbis sistemine kayıtlı olduğu için sorun çıkmayacaktır.
Hocam güzel diyorsunuz ama hiç inandırıcı değil 150- 200 gr olsa 15tl diyelim 15tl en az kargo var yaptı 30tl en az 1000 kişi alsa 30 bin tl yapar bugüne kadar marketler dışında numune dağıtan ki onlarda artık dağıtmıyor kimse yokEvet hocam malasef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler Hocam şimdiden afiyet olsun
Adam size açıklıyor zaten yazılımla uğraşıyorum diye onu düzenleyip eklemesi zor muEtbis sistemine kayıtlı olduğu için sorun çıkmayacaktır.
Hocam Berberoğlu Çay Limited Şirketi ve Rize' merkezde kurumsal çay satış mağazamız var çay bizim üzertitimiz anlaşmalı kargo ile 15 TL gibi bir ücretle göndericez zaten 80 tane numune talebi geldi 100 olunca kapatacağım olayları büyütmeye gerek yok Mağazamıza beklerizHocam güzel diyorsunuz ama hiç inandırıcı değil 150- 200 gr olsa 15tl diyelim 15tl en az kargo var yaptı 30tl en az 1000 kişi alsa 30 bin TL yapar bugüne kadar marketler dışında numune dağıtan ki onlarda artık dağıtmıyor kimse yok
Adam size açıklıyor zaten yazılımla uğraşıyorum diye onu düzenleyip eklemesi zor mu
Daha sözde yaptığın kampanyadan haberin yok bak ne yazıyor r10 forum özel numune yazıyor yani o forum için yapılan bir hediye r10 foruma baktığımda kktc merkezli bir forum reklam için kıbrıs iyi tercihtir. Kimse araştırmıyor galiba ilginçHocam Berberoğlu Çay Limited Şirketi ve Rize' merkezde kurumsal çay satış mağazamız var çay bizim üzertitimiz anlaşmalı kargo ile 15 TL gibi bir ücretle göndericez zaten 80 tane numune talebi geldi 100 olunca kapatacağım olayları büyütmeye gerek yok Mağazamıza bekleriz
Rize'nin Güneysu İlçesine Giderken Pazarköy Köyünde Fabrikası Mevcut demek istediğim küçük bi pazarlama stratejisi bu forumdaki arkadaşlar çayımızı baksın etsin diye büyük toptancılar var belki çayımızı beğenip isteyenler olur diye böyle bir şey yaptım istediğim geri dönüşleri aldık
Hayır Kargo Firmamıza Aittirkargo vs ödeniyor mu?
Reis bi çayda biz alsaydık 100 kişiye ulaşıldımı?Hayır Kargo Firmamıza Aittir
Dostum 5-6 tane alanlar olmuş. Mümkünse onlara göndermeyin. Adamlar tanıtım ürününü bile yağmalama derdinde.Hayır Kargo Firmamıza Aittir
hocam siparişi kaldırdım 100 E ulaştı dm den yazın ad soyad telefon il ilçe gönderirim numuneReis bi çayda biz alsaydık 100 kişiye ulaşıldımı?
100 Tane Alanda varda belirtmiştim üye başı 1 adet gönderilecekdir diyeDostum 5-6 tane alanlar olmuş. Mümkünse onlara göndermeyin. Adamlar tanıtım ürününü bile yağmalama derdinde.
ben mesela misafir olarak siteye giriş yapıp 6 adet eklemiştim denemek için. 1 tane olarakmı gönderilcek yoksa iptal mi edildi siparişhocam siparişi kaldırdım 100 E ulaştı dm den yazın ad soyad telefon il ilçe gönderirim numune
100 Tane Alanda varda belirtmiştim üye başı 1 adet gönderilecekdir diye
hayır hocam iptal edilmedi 1 adet olarak göndericez iyi forumlarben mesela misafir olarak siteye giriş yapıp 6 adet eklemiştim denemek için. 1 tane olarakmı gönderilcek yoksa iptal mi edildi sipariş
hocam varsa alırım benhayır hocam iptal edilmedi 1 adet olarak göndericez iyi forumlar