Hesabımda oturum açamıyorum, yeni hesap kuramıyorum. Sanırım alamayacağım.Ben bağlanamıyorum. "Login the Twitch" bölümüne tıklıyorum ve orada yükleme ekranında 5 dakikadır bekliyorum.
Twitch e girdikten sonra sağ üstten hesabına girip bağlantılar kısmına bi bakarmısın belki orada ub,soft hesabına direk bağlama vardırHesabımda oturum açamıyorum, yeni hesap kuramıyorum. Sanırım alamayacağım.
Dalga geçmediler hocam aşırı yoğunluk olunca UPlay çöktü, epic games GTA5 vakasının aynısı... Fakat ben hesabımı sabah bağladım şuan twitch ten ubi yayınını izliyorum, bu arada dropu kazanmak için bugün yayını izlemeniz lazım ve droplar hesaplara yarın tanımlanacak.uplaye bağlanılmıyor herkesle dalga geçtiler bence buradan oyun alacağınıza Steam den şaşmayın
Ubisoft ile giriş yapamıyorum hiçbir yere. Yoğunluktan sanırım.Twitch e girdikten sonra sağ üstten hesabına girip bağlantılar kısmına bi bakarmısın belki orada ub,soft hesabına direk bağlama vardır
1acaba kaç dk izlersek drop düşecek
Site çöktü galiba girmiyorArkadaşlar Watch dogs 2 yi ücretsiz alma yolları:
1-Ubisoftun kendi sitesinden veya uplay den bu akşam yapılacak yayına katılmak ama unutmayın ubisoft hesabınızın bağlı olması gerekiyor.
2-Twitchle ubisoft hesabınızı bağlayarak ( Bu linkten hızlı bi şekilde bağlayabilirsiniz ) Twitch ten yayını izleyerek drop düşürebilirsiniz ( herkese düşüyor).
Not: Ücretsiz olan oyunlar yayından 1 gün sonra yani yarın hesabınıza tanımlanmış olacak
Şimdiden bol şanslar.
Twitchte bu kanalda https://www.twitch.tv/twitchgaming
Ubisoftun sitesinde https://www.ubisoft.com/en-gb/forward
Aynen Uplay ubisoft sitesi faln çökmüş sanırımSite çöktü galiba girmiyor
Neden düşmüyor? düşmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar?Aynen Uplay ubisoft sitesi faln çökmüş sanırım
Bu arada yayının başlangıcı mükemmeldi
Aynisi bende de oluyorHesabımda oturum açamıyorum, yeni hesap kuramıyorum. Sanırım alamayacağım.
Yayın açılalı ( tam anlamda) 4 Dakika oldu. +Droplar hesaplara yarın tanımlanacakD
Neden düşmüyor? düşmesi gerekmiyormuydu şimdiye kadar?