- En İyi Cevap
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, bu olay tam olarak ne?Hocam bu korsana giriyor mu
Nasıl etkinleşiyor bu şekilde?
Hepsini konumda anlattım.
Okursan sorunun cevabını bulursun.
Hocam, bu olay tam olarak ne?Hocam bu korsana giriyor mu
Gelmez hocam, merak etmeyin.Hocam okudum yeniden teşekkürler ben bunu zaten biliyordum da yapmıştım da zarar gelir mi korkuyorum
2 defa tekrar ettim işlemi. Eksiksiz bir şekilde yaptığıma eminim.Hocam bir yeri yanlış yazmışsınızdır.
Olması gerek, olmadı derken?
50 dakika önce @ExWLia yaptı.
Çalışıyor yani, bir yeri yanlış yapmışsınızdır.
Daha önce OEM key girmiş miydin?2 defa tekrar ettim işlemi. Eksiksiz bir şekilde yaptığıma eminim.
Bu kodu yaztıktan sonra "cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99"
Böyle diyor;
"TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 ürün anahtarı başarıyla yüklendi."
Daha sonra bunu yazıyorum "cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc"
Böyle diyor;
"Anahtar Yönetimi Hizmeti makine adı başarıyla kms.lotro.cc olarak ayarlandı."
Bunu yazıyorum "cscript slmgr.vbs /ato"
Böyle diyor;
"Windows(R), Core edition (58e97c99-f377-4ef1-81d5-4ad5522b5fd8) etkinleştiriliyor...
Hata: 0xC004F074 Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. Ek bilgi için lütfen Uygulama Olay Günlüğü'ne bakın."
Aldığımdan beri free sürümü kullanıyorum. 1909 sürümü.Daha önce OEM key girmiş miydin?
Ek olarak bu bilgisayar özelliklerinde windows sürümün ne?
Home mu yazıyor direkt?
Hocam bir fikrim yok maalesef.Aldığımdan beri free sürümü kullanıyorum. 1909 sürümü.
Lan 40 yılın başında bi Windows'u etkinleştireyim dedim, herkeste olan yöntem bende olmadı Şaka gibi.Hocam bir fikrim yok maalesef.
Daha önce bu şekil sorun ile karşılaşmadım.
Böyle sprun alanlar genelde OEM girmiş kişilerdi.
Formattan sonra deneyin diyeceğim ama diskiniz doluymuş.
1909un üstünde bir sürüm olması gerekiyor diye biliyorumAldığımdan beri free sürümü kullanıyorum. 1909 sürümü.
Alıntıyı görüntüle
Hiçbir fikrim yok, deneyebilir.1909un üstünde bir sürüm olması gerekiyor diye biliyorum