Neler Yeni

Ücretsiz yazılım öğrenebileceğim site önerebilir misiniz?

Biliyorum bunu google amcaya da sorabilirdim ama yinede kullananlar illa çıkar ve deneyimi vardır diye buraya sormak istedim.(Öğrenmek istediğim dil Python)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
btk akademi
bir de engin demirog c++ veya c anlatıyordu ona da bakabilirsin youtube kanalında.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
btk akademi , w3schools , engin demiroğ'un bulabildiğin tüm ücretsiz kursları ve youtube videoları

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Biliyorum bunu google amcaya da sorabilirdim ama yinede kullananlar illa çıkar ve deneyimi vardır diye buraya sormak istedim.(Öğrenmek istediğim dil Python)
öncelikle direk pyhton zor gelebilir sıkılabilisin. Ama illa ordan başlayacağım diyorsan udemy kursları tavsiye ederim yanına da w3schools çok destekleyici oluyor anlıyorsun. Udemy de ücretli ve ücretsiz içerikler mevcut. Bazı ücretli içerikler çok büyük indirimlere giriyor takip et.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle direk pyhton zor gelebilir sıkılabilisin. Ama illa ordan başlayacağım diyorsan udemy kursları tavsiye ederim yanına da w3schools çok destekleyici oluyor anlıyorsun. Udemy de ücretli ve ücretsiz içerikler mevcut. Bazı ücretli içerikler çok büyük indirimlere giriyor takip et.
c++ başlamıştım onda zorlandım sonra python geçtim daha kolay geldi önerin için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,878
Üyeler
161,354
Son üye
Gorkor
Top Bottom