Dostlar ilk önce konu yanlış yere açtıysam özür dilerim nereye açmam gerektiğini bulamadımBasit bir şey ama emin olmak için size soruyorum trendyol üzerinden uzun ve ucuz bir mouse pad önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
bu mouse pad alınmaz çok kötü uzun olmak zorunda değilse 99 tl ye steelseries med boy çok tatlı mouse pad var almanı öneririmMASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 90 X 40 Cm Aaa Kalite Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MASTEK Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 90 X 40 Cm Aaa Kalite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dostlar ilk önce konu yanlış yere açtıysam özür dilerim nereye açmam gerektiğini bulamadımBasit bir şey ama emin olmak için size soruyorum trendyol üzerinden uzun ve ucuz bir mouse pad önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Biliyorum o mouse pad'i ama şimdilik bunu almayı düşünüyorum meselabu mouse pad alınmaz çok kötü uzun olmak zorunda değilse 99 TL ye steelseries med boy çok tatlı mouse pad var almanı öneririm![]()
Açıkçası gerekli olduğu için almıyorum trendyoldaki parayı harcayacağım uzun olsun istiyorum o yüzden linktekini tercih ederim mesela teşekkür ederim öneriniz içinbu mouse pad alınmaz çok kötü uzun olmak zorunda değilse 99 TL ye steelseries med boy çok tatlı mouse pad var almanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
SteelSeries Qck Edge Medium Gaming Mousepad Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com