Öneri Hangi İSS'ye geçmeliyim?

Latino

80+
Reaksiyon skoru
89
Merhaba. Netspeed'den başka bir operatöre geçeceğim. Geçiş sebebim 3. Ayım doldu, fiyatı 429 TL oldu. Yoksa çok memnunum hatta gördüğüm en hızlı bağlanan müşteri hizmetlerine sahipler. Şu an aklımdakiler
Fixnet (flix değil)
TıklaNet
Gigaspeed
Millenicom
Bunları deneyimleyen veya başka iss önerisi olan varsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Değilim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sadece beğeni mı atacaksınız?😁 Yorumlarınıza ihtiyacım var. Hem neden öyle sordugunuzu da merak ettim.
Bir kampanya vardı da öğrenci olunca arkadaşım kullanıyordu ona göre arakdaşı arayacaktım. Yoksa gerek yok zaten.

Millenicom geçersen davet et kodu verebilirim 1 ay paranı 6aya yayılmış şekilde indirim uyguluyorlar

Millenicom geçersen davet et kodu verebilirim 1 ay paranı 6aya yayılmış şekilde indirim uyguluyorlar
Hocam ben 4 ay kullanıp çıkmayı düşünüyorum da. Davet kodunuzla giriş yapsam bile 4. Ay çıkınca ikimize de yansıtılan iadeler geri alınır. Bu yüzden gerek duymuyorum. Ama millenicom nasıldır anlatırsanız sevinirim. Müşteri hizmetleri özellikle nasıldır?

Hocam ben 4 ay kullanıp çıkmayı düşünüyorum da. Davet kodunuzla giriş yapsam bile 4. Ay çıkınca ikimize de yansıtılan iadeler geri alınır. Bu yüzden gerek duymuyorum. Ama millenicom nasıldır anlatırsanız sevinirim. Müşteri hizmetleri özellikle nasıldır?
Wp üzerinden iletişim kuruluyor zorlamıyor çok

Hocam biliyorum genel anlamda yorumları iyi ama 339+60 bana uygun değil. Ben daha uygun fiyatlı bakıyorum. Başka öneriniz varsa beklerim.

Wp üzerinden iletişim kuruluyor zorlamıyor çok
Anladım. Millenicom için çok fazla olumsuz yorum gördüm. Muhtemelen tercih etmeyeceğim ama yine de teşekkürler.

Milenicomdan uzak dur hocam başıma bela oldu o firma
Hocam biliyorum yani normal şikayetlerden ziyade her konuda şikayet var. Hız yavaşlaması, ping sorunu, paket kaybı, faturada ve özellikle müşteri hizmetleri sorunu var. Fixnet için sordum temmuz başında zam gelecek diyor. Bugün değişirsem 8 günlük kaybım olacak çünkü 30 Haziran'da değişmem gerekecek yine. Gigaspeed baktım o da millenicom kadar kötü zaten tbtnet alt kuruluşuymuş. Ne yapacağımı bilemedim.

Hocam biliyorum genel anlamda yorumları iyi ama 339+60 bana uygun değil. Ben daha uygun fiyatlı bakıyorum. Başka öneriniz varsa beklerim.

Anladım. Millenicom için çok fazla olumsuz yorum gördüm. Muhtemelen tercih etmeyeceğim ama yine de teşekkürler.
Arkadaş kodu ile 300e geliyor ayrıca modemler iyi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,573
Üyeler
173,681
Son üye
Deucalion42
Geri