Öneri Hangi İSS'ye geçmeliyim?

Gigaspeed, Teknet; 10 numara 5 yıldız.
Bu forumdaki bütün gigaspeed yorumlarını okudum. Forumda siz dışında gigaspeed öven birini görmedim. Başka bir foruma baktığımda çok kötü olduğunu yazmışlar. Tekneti ilk defa sizden duydum. Bakacağım. Yorumunuz için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş kodu ile 300e geliyor ayrıca modemler iyi olabilir.
Netgsm şu an düşünüyorum adam akıllı başka kalmadı çünkü. Davet konusunda birkaç aydan fazla kalmam muhtemelen bu yüzden gerek duymuyorum. Teşekkürler.

Bu forumdaki bütün gigaspeed yorumlarını okudum. Forumda siz dışında gigaspeed öven birini görmedim. Başka bir foruma baktığımda çok kötü olduğunu yazmışlar. Tekneti ilk defa sizden duydum. Bakacağım. Yorumunuz için teşekkürler.

Netgsm şu an düşünüyorum adam akıllı başka kalmadı çünkü. Davet konusunda birkaç aydan fazla kalmam muhtemelen bu yüzden gerek duymuyorum. Teşekkürler.
Davet konusunda bir şey yok, sadece indirim oluyor 6 aylık. Kalmasan da sıkıntı yok.
Hem sana hem bana veriyor.

Davet konusunda bir şey yok, sadece indirim oluyor 6 aylık. Kalmasan da sıkıntı yok.
Yapılan indirimleri İade alıyor, faturaya yansıtıyor diye biliyorum. Bundan dolayı dedim. Ayrıca netgsm fiyat garantisi ne zamana kadar bilginiz var mı? Sitesinde bulamadım.

Yapılan indirimleri İade alıyor, faturaya yansıtıyor diye biliyorum. Bundan dolayı dedim. Ayrıca netgsm fiyat garantisi ne zamana kadar bilginiz var mı? Sitesinde bulamadım.
Netgsme alındığı yok. En azından bana bir şey yansımadı.
Fiyat garantisi vermiyorlar ama ya yıl ortasında ya da yıl sonunda değişir değiştirirlerse.
Sanırsam yıl ortasında zam yapacakları için söylemiyorlar ama en fazla ne kadar zam yapabilirler ki zaten.

Birde diğerlerinde ki şikayetleri görseniz.
Şu firma şöyle güzel, böyle güzel diyenlerin çoğu bedavacı ( kodçular), faturaya ortak arıyor. 🤭
Ccell, Cannet, Pananet, Fixnet'e de bakabilirsin.

Netgsm/Milleni ve Türknet öneririm. Milleni lazımsa davet kodu verelim sende yeşillen bende.

Son düzenleme:
Millenicomu gerçekten önerebilecek arkadaşlar varsa ben de geçmeyi düşünüyorum Netspeed'den şahsen bunaldım oyunlarda eskiden 5-8-10 ms alıyordum şu an 25-30 değerlerini görüyorum dediğimde aldığım cevap 60'ın altındaysa sorun yok gibi bir yere çıkıyor 60'ın üstü kötü diyor, telefonda kablolu internet kullanmamı öneriyorlar. Birçok şey denedim ettim ama hiçbir şekilde verim alamadım dahası da var ama yazmaya üşendim birazcık.

Birde diğerlerinde ki şikayetleri görseniz.
Şu firma şöyle güzel, böyle güzel diyenlerin çoğu bedavacı ( kodçular), faturaya ortak arıyor. 🤭
Ccell, Cannet, Pananet, Fixnet'e de bakabilirsin.
Dediklerinize baktım en mantıklısı Fixnet ve Cannet. Fixnet temmuz başında zam yapacağını söylediği için ona geçiş yapmayacağım 3 ay çıkış yapamadığım için. Cannet güzele benziyor. Ama Gıbırnet'e geçmeyi düşünüyorum. Kötü yorum göremedim.

Netgsm/Milleni ve Türknet öneririm. Milleni lazımsa davet kodu verelim sende yeşillen bende.

İndirim:
7F6CD01C
Millenicom çok kafamı kurcalıyor. 2 kişi varsa birisi çok övüyor, birisi çok gömüyor. En fazla şikayet alan isslerden biri. Açıkçası geçmeyi düşünmüyorum. Yorumunuza teşekkürler.

Millenicomu gerçekten önerebilecek arkadaşlar varsa ben de geçmeyi düşünüyorum Netspeed'den şahsen bunaldım oyunlarda eskiden 5-8-10 ms alıyordum şu an 25-30 değerlerini görüyorum dediğimde aldığım cevap 60'ın altındaysa sorun yok gibi bir yere çıkıyor 60'ın üstü kötü diyor, telefonda kablolu internet kullanmamı öneriyorlar. Birçok şey denedim ettim ama hiçbir şekilde verim alamadım dahası da var ama yazmaya üşendim birazcık.
Açık konuşmak gerekirse Turknet tek geçerim. Biraz fazla para verip hem kurumsal hem 100 mbps internet almak bence mantıklı. Hız düşümü olsa bile örneğin 60-80 bu bile çoğu internetin 2-3 katı yani sizi hiç etkilemez. 500 TL'nin hakkını veren iss bence. Müşteri hizmetleri bence iyi.

Milleni ve Gıbırnet hizmet no öğrenmeye bak, daha sonra öğrenmek sıkıntı.

Milleni için düzenli kullanıyorum 7AC61EB0 kodu ile indirim alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,186
Üyeler
187,290
Son üye
metalic
Geri