Arkadaslar merhaba 200-300tlye güzel bir termal macun öneriniz var mı
Tek kullanımlık heralde tamamdır teşekkür ederim30 tl daha verebilirsen bu çok iyi.![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
tek kullanımlık evet ama çok kaliteli 1.5 yıldır kullanıyorum hala kurumadı.Tek kullanımlık heralde tamamdır teşekkür ederim
bu 3 kullanım için yeterli olurmu ya işlemci ekran kartı için almak istiyorum sonra yeni işlemci alınca tekrar sürmek istiyorum ama yetmez diye düşünüyorum 1 gram acaba 3kez kullanımlık için yetermi butek kullanımlık evet ama çok kaliteli 1.5 yıldır kullanıyorum hala kurumadı.
Mx6 olur bencebu 3 kullanım için yeterli olurmu ya işlemci ekran kartı için almak istiyorum sonra yeni işlemci alınca tekrar sürmek istiyorum ama yetmez diye düşünüyorum 1 gram acaba 3kez kullanımlık için yetermi bu
4gramlık 400 üstü hocam 2gram yetermi 3 kez kullanım içinMx6 olur bence
1 gram max 2 kullanım için yeter ekran kartı için termal macun değil ptm kullanın.bu 3 kullanım için yeterli olurmu ya işlemci ekran kartı için almak istiyorum sonra yeni işlemci alınca tekrar sürmek istiyorum ama yetmez diye düşünüyorum 1 gram acaba 3kez kullanımlık için yetermi bu