PİŞMANIM 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,956 Dahası Reaksiyon skoru 1,854 İsim İbrahim 29 Ocak 2023 #1 Monitör bozuldu, bana ucuz yollu sorunsuz çalişan monitör lazım, kalitesi fark etmez kullanabileyim yeter Tek kriter ucuz olması şuan idareten kullanıcam
Monitör bozuldu, bana ucuz yollu sorunsuz çalişan monitör lazım, kalitesi fark etmez kullanabileyim yeter Tek kriter ucuz olması şuan idareten kullanıcam
K Kormts 80+ Silver Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2,188 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 741 İsim Yunus 29 Ocak 2023 #2 PİŞMANIM yazmış: Monitör bozuldu, bana ucuz yollu sorunsuz çalişan monitör lazım, kalitesi fark etmez kullanabileyim yeter Tek kriter ucuz olması şuan idareten kullanıcam Devamı için tıklayın... 2. El düşünür müsünüz? Ucuzda olsa bütçe nekadar 1k falan?
PİŞMANIM yazmış: Monitör bozuldu, bana ucuz yollu sorunsuz çalişan monitör lazım, kalitesi fark etmez kullanabileyim yeter Tek kriter ucuz olması şuan idareten kullanıcam Devamı için tıklayın... 2. El düşünür müsünüz? Ucuzda olsa bütçe nekadar 1k falan?
PİŞMANIM 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,956 Dahası Reaksiyon skoru 1,854 İsim İbrahim 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kormts yazmış: 2. El düşünür müsünüz? Ucuzda olsa bütçe nekadar 1k falan? Devamı için tıklayın... Yaani 1k diyebiliriz 2. Elde kazıklanmaktan tırsıyorum biraz
Kormts yazmış: 2. El düşünür müsünüz? Ucuzda olsa bütçe nekadar 1k falan? Devamı için tıklayın... Yaani 1k diyebiliriz 2. Elde kazıklanmaktan tırsıyorum biraz
K Kormts 80+ Silver Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2,188 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 741 İsim Yunus 29 Ocak 2023 #4 PİŞMANIM yazmış: Yaani 1k diyebiliriz 2. Elde kazıklanmaktan tırsıyorum biraz Devamı için tıklayın... Şehir neresi? Kaç inc lazım vs?
PİŞMANIM yazmış: Yaani 1k diyebiliriz 2. Elde kazıklanmaktan tırsıyorum biraz Devamı için tıklayın... Şehir neresi? Kaç inc lazım vs?
PİŞMANIM 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,956 Dahası Reaksiyon skoru 1,854 İsim İbrahim 30 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Kormts yazmış: Şehir neresi? Kaç inc lazım vs? Devamı için tıklayın... Hocam elimdekini tamir ettirebilir miyim bi bakayım, ettiremezsem dönerim
Kormts yazmış: Şehir neresi? Kaç inc lazım vs? Devamı için tıklayın... Hocam elimdekini tamir ettirebilir miyim bi bakayım, ettiremezsem dönerim
İtisKerem 80+ Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Kerem Özberk İlgilendiği Kategoriler E-spor 12 Nisan 2023 #6 Kormts yazmış: Şehir neresi? Kaç inc lazım vs? Devamı için tıklayın... İstanbul İnç faketmez (Konuyu ele aldım pardon @PİŞMANIM )
Kormts yazmış: Şehir neresi? Kaç inc lazım vs? Devamı için tıklayın... İstanbul İnç faketmez (Konuyu ele aldım pardon @PİŞMANIM )
K Kormts 80+ Silver Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2,188 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 741 İsim Yunus 12 Nisan 2023 #7 İtisKerem yazmış: İstanbul İnç faketmez (Konuyu ele aldım pardon @PİŞMANIM ) Devamı için tıklayın... Reis benim elimde var Bi tane boş ama sana uyar mı bilmiyorum, özelden mesaj at konuşalım.
İtisKerem yazmış: İstanbul İnç faketmez (Konuyu ele aldım pardon @PİŞMANIM ) Devamı için tıklayın... Reis benim elimde var Bi tane boş ama sana uyar mı bilmiyorum, özelden mesaj at konuşalım.