sandisk olabilirUcuza güzel ssd arıyorum 120gb yeter, adata ve wdgreen iyi gibi geldi bir de kingston var ama hızı diğerlerine kıyasla daha düşük, var mı önerebileceğiniz güzel ssd?
Soyun yok ssd de iyi fiyatına göreWd green nasıldır
Ben olsam güvenmezdim dediğim markalardan al 20 30 tl daha verip sonra başın ağrımasın çok fark yok aradaEn hızlısı ve en ucuzu baktıklarim arasında ama marka nasıldır ssd konusunda?Hi-Level Ultra HLV-SSD30ULT/120G 2.5" 120 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Hi-Level Ultra HLV-SSD30ULT/120G 2.5" 120 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
GüzeldirWd green nasıldır
Attığın markalardan ssd alınmaz bence 30 40 tl verip daha iyi bişey al başın ağrımasın sonra vay efendim ssd yazma hızı düştü 60 derece falan yazarsın 40 tl çok fark değil?Hikvision 120GB SSD Disk SATA 3 HS-SSD-C100/120G Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Haikon Hs-ssd-c100/120g 550mbs/435mbs 120 Gb Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
https://www.trendyol.com/apacer/as3...p-6594853?boutiqueId=505041&merchantId=107369 bu ssd yi al pişman olmazsın 10 tl de indirim kuponu al trendyoldanAttığın markalardan ssd alınmaz bence 30 40 TL verip daha iyi bişey al başın ağrımasın sonra vay efendim ssd yazma hızı düştü 60 derece falan yazarsın 40 TL çok fark değil
Şu markalar dışında almayın düşük bütçede. WD Green, Kingston ve Apacer.Ucuza güzel ssd arıyorum 120gb yeter, adata ve wdgreen iyi gibi geldi bir de kingston var ama hızı diğerlerine kıyasla daha düşük, var mı önerebileceğiniz güzel ssd?
Cüzdan parası diyosun sanırım, onu kullanmak için alacağın sey 10tl den az olması lazım mış.Attığın markalardan ssd alınmaz bence 30 40 TL verip daha iyi bişey al başın ağrımasın sonra vay efendim ssd yazma hızı düştü 60 derece falan yazarsın 40 TL çok fark değil
Post automatically merged:
https://www.trendyol.com/apacer/as3...p-6594853?boutiqueId=505041&merchantId=107369 bu ssd yi al pişman olmazsın 10 TL de indirim kuponu al trendyoldan
Apacer kafama yattıŞu markalar dışında almayın düşük bütçede. WD Green, Kingston ve Apacer.