Ucuz ssd önerisi

JynOx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Ucuza güzel ssd arıyorum 120gb yeter, adata ve wdgreen iyi gibi geldi bir de kingston var ama hızı diğerlerine kıyasla daha düşük, var mı önerebileceğiniz güzel ssd?

kingston al derim 3 yıldır 120gblik modelini kulanıyorum 1 sorun bile cikmadi

Ucuza güzel ssd arıyorum 120gb yeter, adata ve wdgreen iyi gibi geldi bir de kingston var ama hızı diğerlerine kıyasla daha düşük, var mı önerebileceğiniz güzel ssd?
sandisk olabilir
intenso olarabilir
kioxia olabilir (garantisi 5 yılsa genelde toshiba çoğu ürünlerine 5 yıl garanti koyuyor)

apacer panther, hyperx fury, patriot gibi markalara bakabilirsin
Post automatically merged:

Wd green nasıldır
Soyun yok ssd de iyi fiyatına göre

En hızlısı ve en ucuzu baktıklarim arasında ama marka nasıldır ssd konusunda?
Ben olsam güvenmezdim dediğim markalardan al 20 30 tl daha verip sonra başın ağrımasın çok fark yok arada

?
Attığın markalardan ssd alınmaz bence 30 40 tl verip daha iyi bişey al başın ağrımasın sonra vay efendim ssd yazma hızı düştü 60 derece falan yazarsın 40 tl çok fark değil

Attığın markalardan ssd alınmaz bence 30 40 TL verip daha iyi bişey al başın ağrımasın sonra vay efendim ssd yazma hızı düştü 60 derece falan yazarsın 40 TL çok fark değil
https://www.trendyol.com/apacer/as3...p-6594853?boutiqueId=505041&merchantId=107369 bu ssd yi al pişman olmazsın 10 tl de indirim kuponu al trendyoldan

Attığın markalardan ssd alınmaz bence 30 40 TL verip daha iyi bişey al başın ağrımasın sonra vay efendim ssd yazma hızı düştü 60 derece falan yazarsın 40 TL çok fark değil

https://www.trendyol.com/apacer/as3...p-6594853?boutiqueId=505041&merchantId=107369 bu ssd yi al pişman olmazsın 10 TL de indirim kuponu al trendyoldan
Cüzdan parası diyosun sanırım, onu kullanmak için alacağın sey 10tl den az olması lazım mış.

Şu markalar dışında almayın düşük bütçede. WD Green, Kingston ve Apacer.
Apacer kafama yattı

Peki sizlere bir sey daha sormak istiyorum, bu ssd yi mouse tan vazgeçip alacağım sizce mouse mi alayim yoksa ssd mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,873
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri