forum.donanimarsivi.com
ben yaptım 3-4 bilgisayarda çalışıyorHocam şunu yapın bence 10dk almaz hemde paranız cebinizde kalır.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...forum.donanimarsivi.com
.ben yaptım 3-4 bilgisayarda çalışıyor
yani 3-4 bilgisayara yaptım, hepsinde çalıştı demek istedim. bazılarında değil.ben yaptım 3-4 bilgisayarda çalışıyor
Azıcık konuyu mu okusanız?Hocam şunu yapın bence 10dk almaz hemde paranız cebinizde kalır.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...forum.donanimarsivi.com
(Ücretsiz etkinleştirme için uğraşmak istemiyorum.)
Ne oldu ki hocam sorun nedir?Azıcık konuyu mu okusanız?
Ne oldu ki hocam sorun nedir?
(Ücretsiz etkinleştirme için uğraşmak istemiyorum.)