Neler Yeni

Yardım Ucuza HDD Bulmam Lazım?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar Torrent'ten baya dizi, film, oyun indirdim. Ancak bunları depolayacak alanım kalmamaya başladı. Ucuza bir yerlerden ikinci el HDD bulma şansım var mı? Hızı hiç önemli değil, isterse günlerce sürsün dosya aktarması sadece ekstra depolama alanı olarak kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar Torrent'ten baya dizi, film, oyun indirdim. Ancak bunları depolayacak alanım kalmamaya başladı. Ucuza bir yerlerden ikinci el HDD bulma şansım var mı? Hızı hiç önemli değil, isterse günlerce sürsün dosya aktarması sadece ekstra depolama alanı olarak kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam bütçeniz nedir

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bütçeniz nedir
Hocam alacağım HDD'nin boyutuna göre değişir yani, piyasadan ucuz olsun. Çok güzel fırsat olmadığı sürece 1 TB altı düşünmem. 1, 2, 4 diye gider yani. Bütçeye de 1000 lira diyebiliriz. Amacım 1000 liraya en çok kapasiteyi elde etmek. Bu arada bir tane ve büyük olmak zorunda değil, 4 tane 1 TB da olur mesela, sadece fiyatı uygun olsun ve çalışır durumda olsun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam alacağım HDD'nin boyutuna göre değişir yani, piyasadan ucuz olsun.
hocam siz bi fiyat söylemezseniz yardımcı olamayız + 2. el depolama çok tavsiye etmiyorum şahsen ben (özellikle hdd hocam) mekanik disk olduğundan bozulma süresi daha kısa olur hemen elinizde patlayabilir bile

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hocam siz bi fiyat söylemezseniz yardımcı olamayız + 2. el depolama çok tavsiye etmiyorum şahsen ben (özellikle hdd hocam) mekanik disk olduğundan bozulma süresi daha kısa olur hemen elinizde patlayabilir bile
Hocam ben ikinci el 2 TB HDD aldım, çiçek gibi çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok. İkinci el sıkıntı değil yani. Bütçe de 1000 lira işte, 1000 liraya ne kadar yüksek kapasite elde edersem o kadar iyi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ben ikinci el 2 TB HDD aldım, çiçek gibi çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok. İkinci el sıkıntı değil yani. Bütçe de 1000 lira işte, 1000 liraya ne kadar yüksek kapasite elde edersem o kadar iyi.
hocam sizin şansınıza iyi denk gelmiş ama bozulma şansları yüksek mekanik disk olduklarından şunu buldum:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...e-sata-3-hard-disk-mg03aca30-1052751609/detay 3 tb ancak akıbetini bilemem dediğim gibi sağlık testlerini yapıp alın derim

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hocam sizin şansınıza iyi denk gelmiş ama bozulma şansları yüksek mekanik disk olduklarından şunu buldum:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...e-sata-3-hard-disk-mg03aca30-1052751609/detay 3 tb ancak akıbetini bilemem dediğim gibi sağlık testlerini yapıp alın derim
Hocam değerlenireyim de 900 liraya 3 TB çok az ya, en kötü ihtimalle 4 TB olması lazım benim alacağımın. Bir de tek HDD almak zorunda değilim. 5 tane 1'lik de olur yani, yeter ki ucuz olsun ve çalışsın.

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
5tb 1.1kya olmasi gerek eve geçince link atarim bu kadar yuksek iyi mi fazla mi sana

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
5 TB ise zorlarım bütçeyi, sağlammış.

5tb olan bitmiş sanırım bulamadım o fiyata 4tb olanı var

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr

5tb olan bitmiş sanırım bulamadım o fiyata 4tb olanı var
Hocam bu güvenlik kameraları için diye biliyorum ancak sadece depolama için kullanılacaksa çok sorun olmaz bence

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
Hocam bu güvenlik kameraları için diye biliyorum ancak sadece depolama için kullanılacaksa çok sorun olmaz bence
Depolama veya güvenlik kamerası içinde kullanılabilir bir sorun yaşanmaz. Buna para vermem diyorsan 2.el 4tb letgo, sahibinden gibi sitelerde 1klara bulabilirsin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Depolama veya güvenlik kamerası içinde kullanılabilir bir sorun yaşanmaz. Buna para vermem diyorsan 2.el 4tb letgo, sahibinden gibi sitelerde 1klara bulabilirsin.
bende aynı şeyi dedim hocam alıcak kişi ben değilim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom