gdburak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 417
Nike en iyi modeldir bide adidas öneriyimbu fiyata en iyisi bu mu
2k altı sakat iş , girmem ben yerinde olsam 2700 e onu alır geçerdim üstünün de senin için pek bi + sı yokbu fiyata en iyisi bu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga bi tanede 2klık önerir misin hepsinin incelmelerini falan izlicem ona göre alcam
hocam club alınmazNike en iyi modeldir bide adidas öneriyim
2k altı sakat iş , girmem ben yerinde olsam 2700 e onu alır geçerdim üstünün de senin için pek bi + sı yok
2700 lükhangisi
kaç numara giyiyosun bu aradahangisi
Bütçesi belli, 5k bütçeye önerdim zaten , 2700 ede bu gelir gayette ok bir krampon profesyonel oyuncu değilse2700 lük
malzemesi berbat hocam.kalitesiz yanibenim en seviğim renk bu ton mavi o yüzden aşık oldum, neyi kötü onu söylermisin
siyahı indirime girmiş, pro ile farkı ne pro ne kadarbütçeni zorlamak istemiyosan bunuda alabilirsin ben de bunun prosunu kullanıyorum.mağazada academyide denemiştim malzemesi vs kaliteli![]()
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy FG/MG Multi-Ground Low-Top Erkek Krampon
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy FG/MG Multi-Ground Low-Top Erkek Krampon DJ5631 Barçın’da! Uygun fiyat avantajı ve taksitli ödeme seçenekleriyle online alışveriş yapmak için hemen tıklayın!www.barcin.com
numaran kaçtı hocam ona göre söyleyeyim sana çoğunun numara stoğu azsiyahı indirime girmiş, pro ile farkı ne pro ne kadar