Ben oyle yapmıstım aynı boyutta kaldı ondan oyle dedimoyle yapamaz. Ruffus da yine ayarlarda bos sec ve baslat de duzelir.
oyle yapamaz. Ruffus da yine ayarlarda bos sec ve baslat de duzelir.
knk aynılarını yaptım, yine aynı.
- 1. Adım: CMD'yi açın.
- 2. Adım: diskpart yazın.
- 3. Adım: list disk yazın.
- 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası.
- 5. Adım: clean yazın.
- 6. Adım: create partition primary yazın.
- 7. Adım: format fs=exfat quick yazın
nasıl yapıcam anlamadım windowsda sag tık nasıl oluyorwindowsda sağ tık yapıp format atAlıntıyı görüntüle
Olmassa disk managementa gir ordan yapmayı dene
rufusda ayarlar bos sec derkenoyle yapamaz. Ruffus da yine ayarlarda bos sec ve baslat de duzelir.
Hocam zaten 128gb bellek 128gb olarak gözükmez. 114-115-119 felan normal. Mesela ssdlerde öyledir 500gb ssd alırsın 465gb gözükür.knk aynılarını yaptım, yine aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapıcam anlamadım windowsda sag tık nasıl oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rufusda ayarlar bos sec derken
yani şimdi tamam mıdır? özelliklerden belli olur diye oradan göstereyim dedim orada da aynı oldugundan sordum.Hocam zaten 128gb bellek 128gb olarak gözükmez. 114-115-119 felan normal. Mesela ssdlerde öyledir 500gb ssd alırsın 465gb gözükür.
Siz benim dediğim şekilde cmd üzerinden formatladıysanız bütün bölümler silinmiştir. Temiz şekilde kullanabilirsiniz.
tamamdır hocam normal şekilde kullanabilirsin şuan.yani şimdi tamam mıdır? özelliklerden belli olur diye oradan göstereyim dedim orada da aynı oldugundan sordum.