peşin fiyatına 3 aya kadar taksit seçeneği mevcut.en fazla 5000'e kadar tv box lazım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Dreamstar nova 2 next den daha iyi bir seçenek bence. Benzer fiyatlardayken nova 2 hem soğutma performansı olarak hemde chipset olarak daha iyi ayrıca üretici sei robotics next ise skyworth. Dreamstar güncelleme olarak daha uzun ömürlü olur.en fazla 5000'e kadar tv box lazım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Ben de ufak TV ye alcaktım da sonra 5 bine direkt ufak Smart Tv alabildiğimi fark ettim öyle yaparım sanırımen fazla 5000'e kadar tv box lazım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
TV box daha mantıklı gibi hocam. Büyük TV de var arada geçiş de yaparım öyle düşündümBen de ufak TV ye alcaktım da sonra 5 bine direkt ufak Smart Tv alabildiğimi fark ettim öyle yaparım sanırım![]()
Aldım hcam bugün, next aldım. Teşekkürler cevabınız için.Almanız gerekeni değil de almamanız gerekeni öneriyor Xiaomi nin box cihazlarından uzak durun. Next olabilir. (Xiaomi Hem stick hemde 4k box kullandım)
Xiamio 4l sticken fazla 5000'e kadar tv box lazım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Niye hocam stickde ne varAlmanız gerekeni değil de almamanız gerekeni öneriyor Xiaomi nin box cihazlarından uzak durun. Next olabilir. (Xiaomi Hem stick hemde 4k box kullandım)
2 Tane stick komple bozuldu 1 tane mi box artık kasmaya başladı hocam.Xiamio 4l stick
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Niye hocam stickde ne var
Anladım hoxam2 Tane stick komple bozuldu 1 tane mi box artık kasmaya başladı hocam.
TV box smart tv den daha iyiBen de ufak TV ye alcaktım da sonra 5 bine direkt ufak Smart Tv alabildiğimi fark ettim öyle yaparım sanırım![]()