bu videoda profesyonel test cihazı deyip gösterdiği şey basit bir akım ölçer olunca direk kapadım videoyu. kabloların testi bu kadar basit ve ucuz değil maalesef.BU videoda anlatıyor hocam
bu videoda profesyonel test cihazı deyip gösterdiği şey basit bir akım ölçer olunca direk kapadım videoyu. kabloların testi bu kadar basit ve ucuz değil maalesef.BU videoda anlatıyor hocam
biri typc diğer lightning çok fiyat fark etmez ama mfi desteği varsa lightning için fiyat yüksek olabilir diğerinde ise metre vs yazmıyorne indirim ama aynı ürün n11 de 288 h.buradada 1088
![]()
Ugreen USB Type-C 3.5mm Aux Ses Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
Ugreen USB Type-C 3.5mm Aux Ses Kablosu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
sağ alttan me kısmına girip zaten grürsün s yuvarlak içerisinde giriş yap yazararkadaşlar ben bir soru sormak istiyorumda sheinde yeni hesap açınca toplamda 120 puan geliyor günlük giriş olayı varmış ekstra puan geliyor diyorlar giriyorum fakat gelmiyor bunu nasıl yapacağız bilen varmı ?