M.Light 80+ Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 414 Reaksiyon skoru 142 Bugün, 09:17 #92 Kronik sıkıntılı sandisk ssd var pc için yazma hızı düşük bunu depolama için kullanabilir miyim? Bu ürün sadece hdd için mi ssd olmaz mı?
Kronik sıkıntılı sandisk ssd var pc için yazma hızı düşük bunu depolama için kullanabilir miyim? Bu ürün sadece hdd için mi ssd olmaz mı?
Emir Aydın 𝓒𝓲𝓰𝓾𝓵𝓲 Moderatör Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 21,477 En İyi Cevap 101 Reaksiyon skoru 32,556 Bugün, 09:38 #93 M.Light yazmış: Kronik sıkıntılı sandisk ssd var pc için yazma hızı düşük bunu depolama için kullanabilir miyim? Bu ürün sadece hdd için mi ssd olmaz mı? Devamı için tıklayın... 2.5 inç sata SSD de olur.
M.Light yazmış: Kronik sıkıntılı sandisk ssd var pc için yazma hızı düşük bunu depolama için kullanabilir miyim? Bu ürün sadece hdd için mi ssd olmaz mı? Devamı için tıklayın... 2.5 inç sata SSD de olur.
Peak2Core 80+ Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 396 Reaksiyon skoru 223 Bugün, 10:07 #94 enisbrk yazmış: Depo urunu olarak bunlardan 2 adet almistim. Ikiside bozuk cikmisti. Devamı için tıklayın... Hocam aydınlatma için teşekkür ederim, ben aynı kalitede sanıyordum. Siparişi iptal ettim
enisbrk yazmış: Depo urunu olarak bunlardan 2 adet almistim. Ikiside bozuk cikmisti. Devamı için tıklayın... Hocam aydınlatma için teşekkür ederim, ben aynı kalitede sanıyordum. Siparişi iptal ettim