Neler Yeni

Ukrayna hattına Gmail açamıyorum nasıl çözerim

Hazarcn

80+
Reaksiyon skoru
11
+380 ua (2.5 yıldır kullandığım) hattına lazım olduğu için gmail açmak istedim ama uyarı verdi. Ben de google desteğe yazdığımda ise hatlar 0 dahi olsa kullanılmış olduğunu ve önceki sahibinin gmail açabildiğini söyledi. Bu ne kadar saçma bir şey? 0 hattıma (dediğine göre) benden önceki sahibi mail açtığından ben açamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim? gidip 2. hat alacak değilim. Aşağıya yazışmayı atıyorum. Biraz sinirli ve dalga geçer şekilde yazdım.

Yazışma
1
1712762380846.png

2
1712762527226.png

3
1712762545756.png

4
1712762568616.png

5
bu yanıt öncesinde sms doğrulaması olmadan nasıl bunları yapıyor dedim + olarak dediklerimi üstüne almamasını söyledim.
1712762604070.png

Ekler

• 1712762419888.png
    1712762419888.png
    247.9 KB · Hit: 35
+380 ua (2.5 yıldır kullandığım) hattına lazım olduğu için gmail açmak istedim ama uyarı verdi. Ben de google desteğe yazdığımda ise hatlar 0 dahi olsa kullanılmış olduğunu ve önceki sahibinin gmail açabildiğini söyledi. Bu ne kadar saçma bir şey? 0 hattıma (dediğine göre) benden önceki sahibi mail açtığından ben açamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim? gidip 2. hat alacak değilim. Aşağıya yazışmayı atıyorum. Biraz sinirli ve dalga geçer şekilde yazdım.

Yazışma
1
Alıntıyı görüntüle

2
Alıntıyı görüntüle
3
Alıntıyı görüntüle
4
Alıntıyı görüntüle
5
bu yanıt öncesinde sms doğrulaması olmadan nasıl bunları yapıyor dedim + olarak dediklerimi üstüne almamasını söyledim.
Alıntıyı görüntüle
En alttaki yanıtı maalesef doğru. Sahibinin kapattırdığı bir hattı satın almış olabilirsiniz bir süre sonra. Galiba 1 yıl sonra satışa çıkartılıyordu.

Altta Zaten Cevabını Vermiş Müşteri hizmetlerini arıyıp son 2 hanesini değiştirebilirsiniz.

Yazışma
1
Alıntıyı görüntüle

2
Alıntıyı görüntüle
3
Alıntıyı görüntüle
4
Alıntıyı görüntüle
5
Alıntıyı görüntüle
1- birçok operatör telefon numarası değiştirmene izin verir.

2- Telefon numarasının kontrolü sende olduğu için o numarayla açılam hesaplara erişebilirsin ama biraz zor.

aşırı saçma hat türkcelldi (orada lifecell diye geçiyor) yaptırabilirsem buradaki türkcell bayisine gideceğim o zaman da anlarlar mı ki? aklımda deli sorular neyse sağolun yapacak bir şey yok gibi.

Geri