Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
Arkadaşınız çok zeki birine benziyorbenim çevremdede o tiplerden var sekiroyu aldım knk sorunlumusun crack indirseydin ya dedi ve kendi valayo 500tl yatırdı nerede ise![]()
Arkadaşınız çok zeki birine benziyorbenim çevremdede o tiplerden var sekiroyu aldım knk sorunlumusun crack indirseydin ya dedi ve kendi valayo 500tl yatırdı nerede ise![]()
aşırı zekidir kendisiArkadaşınız çok zeki birine benziyor
Birde ''CP 2077'e para verilir mi? Korsanı var onu oyna.'' diyen arkadaşım ben LoL'e para yatırıp kostüm set aldığımda ''Enayi. Beleş oyuna para mı yatırılır?'' deyip. Valorant çıktığında oyuna 300-400TL yatırdı.Aynı şey başıma geldi 200 TL'ye Cyberpunk aldın enayi misin diyen arkadaşım Roblox'a 300 TL'den fazla para yatıran biri :d
Oradaki kasıt bence almadan kullan yerine, hikayeyi oynadın bitti. 250 liraya topu topu 10 saat her anı da eğlenceli olmayan bir oyun deneyimi sağlayacağına yeni, 250 liraya oyun almak yerine açık dünyadaki değişik şeyleri tat.Sinemaya gittin 25 TL verdin 1.5 saat zevk aldın attın salaksın.
Bırakmamın sebebi oyunun buglarının ve optimizasyonun düzelmesini beklemem. Yoksa şu an keyfim kaçacak şekilde oynarım ama oyundan tam zevk alarak oynamak istiyorum.ya 250tl cidden tr için yüksek rakam ama hesaba vurunca oyunda 70 saat geçirsen saati 3.5 TL oluyor böyle bakınca okey fiyat aslında
Hocam bende sizin giibi bekliyorum şuan oynamak mantıksızBırakmamın sebebi oyunun buglarının ve optimizasyonun düzelmesini beklemem. Yoksa şu an keyfim kaçacak şekilde oynarım ama oyundan tam zevk alarak oynamak istiyorum.
Birde anlamadığım bir şey var bu çevrede nasıl hayatta kalıyorsunuzBırakmamın sebebi oyunun buglarının ve optimizasyonun düzelmesini beklemem. Yoksa şu an keyfim kaçacak şekilde oynarım ama oyundan tam zevk alarak oynamak istiyorum.
Ağzımı açmayarak.Hocam bende sizin giibi bekliyorum şuan oynamak mantıksız
Post automatically merged:
Birde anlamadığım bir şey var bu çevrede nasıl hayatta kalıyorsunuz
Rust arkadaşın varsa 100kat daha zevkli 2-3 k saat oynayabilecek bir oyunmetro exodus rusttan 10 kat daha zevklidir bu arada
Avrupada ikinci elde o fiyata gtx 1650s r3 3100 bulunur bence (euro olarak)O ülkenin suçu. 250 TL az bir para değil. Ülkemizin koşulları sağolsun.
Hocam yapacak tek bir şey var. Bazı kişileri değiştireceğiz.Avrupada ikinci elde o fiyata gtx 1650s r3 3100 bulunur bence (euro olarak)
Nasıl yani hocamHocam yapacak tek bir şey var. Bazı kişileri değiştireceğiz.