Ülkede ki oyun anlayışı.

Bazıları için hikayeli oyunlara verilen para saçma geliryor. Tamam bende oyun severim ama gerçekten 250 tl yüksek rakam.

Oyunu söyle sana versin.

Türkiye'de ki oyun bana anlayışı değişik geliyor. Mesela bu gün bir arkadaşım, CP2077 250TL verdin oynadın ve kenara attın sa**ksın gibi bir ifade kullandı. Siz böyle kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ülkenin fakirliğinden bu durum normal

Aynı şey başıma geldi 200 TL'ye Cyberpunk aldın enayi misin diyen arkadaşım Roblox'a 300 TL'den fazla para yatıran biri :d

250 TL yüksek fiyat.Asgari ücret net günlük 93 TL zaten.

Türkiye'de ki oyun bana anlayışı değişik geliyor. Mesela bu gün bir arkadaşım, CP2077 250TL verdin oynadın ve kenara attın sa**ksın gibi bir ifade kullandı. Siz böyle kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz.
ya 250tl cidden tr için yüksek rakam ama hesaba vurunca oyunda 70 saat geçirsen saati 3.5 tl oluyor böyle bakınca okey fiyat aslında

Arkadaşınızla karşılaşırsam iyi şeyler olmayabilir ve sorıumluluk kabul etmiyorum
Bende arkadaşım ya da tanıdıklarımın aşırı saçma hareketleri olduğunda susuyorum. Yoksa o saçma şeyin üzerine gidersem net bir şekilde aram bozulacak. Hiç bulaşmıyorum.

Aynı şey başıma geldi 200 TL'ye Cyberpunk aldın enayi misin diyen arkadaşım Roblox'a 300 TL'den fazla para yatıran biri :d
benim çevremdede o tiplerden var sekiroyu aldım knk sorunlumusun crack indirseydin ya dedi ve kendi valayo 500tl yatırdı nerede ise :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,368
Üyeler
190,904
Son üye
Şirinbaba098
Geri