usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,309
metro exodus rusttan 10 kat daha zevklidir bu aradaArkadasi beraber daha zevkli bir oyun oynamak icin demis bence
metro exodus rusttan 10 kat daha zevklidir bu aradaArkadasi beraber daha zevkli bir oyun oynamak icin demis bence
Zevk meselesi olabilirmetro exodus rusttan 10 kat daha zevklidir bu arada
Arkadaşınızla karşılaşırsam iyi şeyler olmayabilir ve sorıumluluk kabul etmiyorumBirde 40TL'ye neden Metro Exodus aldın dedi. O fiyata Rust alırdık oynardık dedi.
Ülkenin fakirliğinden bu durum normalTürkiye'de ki oyun bana anlayışı değişik geliyor. Mesela bu gün bir arkadaşım, CP2077 250TL verdin oynadın ve kenara attın sa**ksın gibi bir ifade kullandı. Siz böyle kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz.
Onlar öbür tarafta ateşle oynayacak.Bir tane başka arkadaşım var. O da ''CP2077 o fiyat mı verilir? Beleşe korsanı var onda oynarsın.'' dedi.
ya 250tl cidden tr için yüksek rakam ama hesaba vurunca oyunda 70 saat geçirsen saati 3.5 tl oluyor böyle bakınca okey fiyat aslındaTürkiye'de ki oyun bana anlayışı değişik geliyor. Mesela bu gün bir arkadaşım, CP2077 250TL verdin oynadın ve kenara attın sa**ksın gibi bir ifade kullandı. Siz böyle kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bende arkadaşım ya da tanıdıklarımın aşırı saçma hareketleri olduğunda susuyorum. Yoksa o saçma şeyin üzerine gidersem net bir şekilde aram bozulacak. Hiç bulaşmıyorum.Arkadaşınızla karşılaşırsam iyi şeyler olmayabilir ve sorıumluluk kabul etmiyorum
Sence*metro exodus rusttan 10 kat daha zevklidir bu arada
benim çevremdede o tiplerden var sekiroyu aldım knk sorunlumusun crack indirseydin ya dedi ve kendi valayo 500tl yatırdı nerede iseAynı şey başıma geldi 200 TL'ye Cyberpunk aldın enayi misin diyen arkadaşım Roblox'a 300 TL'den fazla para yatıran biri :d