Neler Yeni

Ülkeden kaçma teknikleri nedir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Forumda siyasetin yasak olduğunu kim çıkardı? Nerede yazıyor bu bilgi? Birbirinizi kırmadan sabaha kadar tartışabilirsiniz.
Bende bilmiyordum bunu bak, ozaman rahatça siyaset bilgimi forumda kullanabilirim :)( Tartışmadan)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,516
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet banlarımız günlüktür :D

BMW_M4

80+ Bronze
Forumda siyasetin yasak olduğunu kim çıkardı? Nerede yazıyor bu bilgi? Birbirinizi kırmadan sabaha kadar tartışabilirsiniz.
doğrudur başkan siyaset olunca mesele unuttuk kalp kırdık mı falan hep :D

BMW_M4

80+ Bronze

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,516
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
doğrudur başkan siyaset olunca mesele unuttuk kalp kırdık mı falan hep :D
Diğer sorun alakasız yerde yapıyordun. Atıyorum biri rx 580 sormuş konuya bir bakıyorum olaylar olaylar :D

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Arkadaş gidip orada tuvalet temizlerim demiş, bazıları da daha lüx bir yaşam bekliyor falan diyor.
Kusura bakmayın ama, evet orada tuvalet temizleyerek bile buradan daha rahat yaşayabilirsiniz. Kaçmak kelimesi biraz yersiz olsa da ülkenin ekonomosi yüzünden gerçekten 15 16 yaşındaki gençlerimiz kafasını yastığına koyduğunda gelecek kaygısı çekiyor. Büyükleri geçtim. Biz gençler her kafamızı yastığa koyduğumuzda bunu düşünmek zorunda mıyız cidden?

Kimse kusura bakmasın. Ülkemi, vatanımı gerçekten çok seviyorum. Fakat Almanya, Hollanda gibi ülkelerde gerçekten normal bir iş yaparak bile (asgari ücret ile) çok daha rahat yaşanır.

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
PUAHAHAHHAHAHAHAH arkadaş belki yanlış cümleler kurarark belirtmiş olabilir kendisini kaçıp gitmek falan da gelmiş burda ülkeye nasıl faydam olur diye düşünücek yere kaçmayı planlıyosundu falandı filandı diye tatava yapmayın siz ülkeyi geliştirmek adına ne yapıyosunzu ülkeye hangi faydanız var ondan bahsetsenize azcık

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
defol git
ülkesini sevmeyen 1 dk durmasın.
Nasıl sinirlendim şimdi.
Ülke için bir şeyler yapayım derdinde değil kaçma derdinde.
Senin FETÖ den ne farkın var ? Karaktersiz, ******** e bak sen.
Kurduğunuz cümlelere dikkat ederseniz daha iyi olur. Kimseyi bu ülkeden gitmek istiyor diye terörist ilan edemezsiniz.

EfeDemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Demir
aga bende sevmiyorum ama diğer ülkelere gidince kapıdan kırmızı halıyla geçirmiyorlar yani heryerin bir kusuru var öbür ülkeleri bu kadar abartmayın girdiğin gibi para falan gelmiyor ordada insanlar yaşamak için çalışmaları falan gerek ya hani

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom