Neler Yeni

Ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz siyasi görüşünüz nedir ?

Abdullah1

80+ Bronze
Sanırsam kadıköy'de falan yaşıyorsun. O adamlar ya miningci, yatırımcı, partiyle işleri var veya dolarla falan çalışıyorlardır. Zira hadi yoksulluk sınırı üstünde 10K ile çalışan normal bir vatandaş o 500K'lık arabayı alması için 50 ay çalışması lazım. Normal vatandaşlara dönersek 2012 model ford fiesta fiyatları 100K olmuş bu mu son model? Asgari ücretli bir kişi bu külüstürü alabilmesi için en az 3 yıl yemeden içmeden çalışması gerek. Ayrıca o "ezik" sayılan kesmin de borçları var. Yeni başlayan mühendisleri 3k'ya çalıştırıyorlar lan? Öğretmenleri 4.4K - 5K? Bumu zenginlik? Kira fiyatları olmuş 1.5K. Diğer pahalılıkları anlatmama gerek bile yok.
Samsun Atakum da yaşıyorum şu an bence kimse parasını biriktirip araba alamaz krediyle alıyor ama ödeyebiliyorlarda kredi çekenler

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Samsun Atakum da yaşıyorum şu an bence kimse parasını biriktirip araba alamaz krediyle alıyor ama ödeyebiliyorlarda kredi çekenler
Faiz fiyatlarından haberin var mı? 500K'lık krediyi geri 24 ay taksitle 650K civarına istiyor bizim "yardımsever" bankalarımız. Eğer gerçekten dolarla falan çalışmıyorsa ödenmesi zor.

Excator23cm

80+ Gold
Adaletin olmadığı bir ülkeden refah beklenmez
Adalet dediğim sadece hukuk anlamında değil ülkede eşitsizlik var.

Eğitim bakanının özel okulu var çocukları yutdışında okur,
Sağlık bakanının özel hastaneleri var çocuğu başka ülkede okur.

Cumhurbaşkanınn medyadan uzak oğlu 1998de ehliyetsizken araba kullanıp kadını öldürür hapse girmez yurtdışna kaçar ve nasıl oluyorsa şuan 80milyon euro'luk serveti olur.

Ticaret bakanın özel şrketi olur mal kaçırrır devleti kazıklar,

Sadece 9 ay eğitim gören ekonomi bakanı ekonoomiyi batırır

Turizim bakanının özel Turizm şirketi otel zinciri olur.

Fakir çocuğu devlet hastaneerinde haftalarca randevu bulamazken zenginin çocuğu anında iyileşir

Daha bunun 10 katını sayarım ama bu ülkede bu kadro oldukça GELİŞEMEZ

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Adaletin olmadığı bir ülkeden refah beklenmez
Adalet dediğim sadece hukuk anlamında değil ülkede eşitsizlik var.

Eğitim bakanının özel okulu var çocukları yutdışında okur,
Sağlık bakanının özel hastaneleri var çocuğu başka ülkede okur.

Cumhurbaşkanınn medyadan uzak oğlu 1998de ehliyetsizken araba kullanıp kadını öldürür hapse girmez yurtdışna kaçar ve nasıl oluyorsa şuan 80milyon euro'luk serveti olur.

Ticaret bakanın özel şrketi olur mal kaçırrır devleti kazıklar,

Sadece 9 ay eğitim gören ekonomi bakanı ekonoomiyi batırır

Turizim bakanının özel Turizm şirketi otel zinciri olur.

Fakir çocuğu devlet hastaneerinde haftalarca randevu bulamazken zenginin çocuğu anında iyileşir

Daha bunun 10 katını sayarım ama bu ülkede bu kadro oldukça GELİŞEMEZ
Reis sen bunları sayıp arada kafana estiğinde neden ampul oluyon ya o.O2

Excator23cm

80+ Gold

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
zorunda demedim ama zaten her şey kötüye gidip tepkisiz kalırsa her şey kötüye gitmeye devam eder
Sessiz kalmasın zaten, bunun için solcu vs olmasına gerek yok yada bir parti tutmasına.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
20 sene düdüklendik şurda 2 sene dayanırız da başkası gelse bile en az 10 sene her tarafı gübreli değnek

ters ə

80+
20210612_165335.jpg

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Siyasi görüşüm kimseyi ilgilendirmez. Tarafıma sorulmasından en tilt olduğum soru siyasi görüşün nedir. Sana ne arkadaşım ? Kişisel algılama genel konuşuyorum.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Hocam evet haklısın ama ülke bu fakirlikte nasıl son model araba alıyorlar sokağa bi çıkıyorum arabalardan yürünmüyyor orasını anlayamıyorum bi bakıyorum adamlarda 1m lik merccedesler 500k lık bmw ler herkes böyle
O arabaların fiyatı neden 1m 500k onu sorgulamayı bile beceremiyorsun yazık haline. Git biraz haberleri izle de çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden babayı, eşi pazara gidelim diyince banyoda intihar ettiğinde cebinden 2tl çıkan adamı gör. Mide bulandırıcısın.

Top Bottom