ULTIMA-3070 Sizce almak mantıklı mı. V.O.K sistem beklenir mi. Bu hafta içerisinde asgari ücret zammı belli olacakmış galiba. Daha açıklanmadan fiyatlarda oynama olmaya başadı. Ondan korktuğum için erken bu hafta içerisinde almayı düşünüyorum
güzel sistemULTIMA-3070 Sizce almak mantıklı mı. V.O.K sistem beklenir mi. Bu hafta içerisinde asgari ücret zammı belli olacakmış galiba. Daha açıklanmadan fiyatlarda oynama olmaya başadı. Ondan korktuğum için erken bu hafta içerisinde almayı düşünüyorum
güzel sistem
Teşekkür ederim fikirleriniz içinHocam alın ben 5 gündür sistem araştırıyorum almak istediğim bilgisayar 1200 lira arttı.
hangi sistemdiHocam alın ben 5 gündür sistem araştırıyorum almak istediğim bilgisayar 1200 lira arttı.
Hocam anakart psu filan sorun çıkartır mı. Bunu da görmüştümde başka forumlarda parça kalitesi kötü demişler sizce nasılOrtalama diyeyim. https://pckolik.com/urun/artemis-oyun-bilgisayari/ Bu da alınabilir
ULTIMA-6700XT fiyat arttı ama stok yetersizliğinden dolayı daha iyi parçalar koyulmuş. İlk hali de iyiydi aslındahangi sistemdi
Çıkarmaz hocam. psu olarak çok iyi değil ama yine de sorun çıkaracağını sanmıyorumHocam anakart psu filan sorun çıkartır mı. Bunu da görmüştümde başka forumlarda parça kalitesi kötü demişler sizce nasıl
Psu ortalama denilebilir, anakart giriş seviye. Parça kalitesi olarak ultima önde, performans olarak bu sistem öndeHocam anakart psu filan sorun çıkartır mı. Bunu da görmüştümde başka forumlarda parça kalitesi kötü demişler sizce nasıl
3070ti daha iyi bir sistem bence@DerratiX @Ckribrahim @Kürşat Kütükçü fikir verebilir misiniz hocalarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim fikirleriniz için
max 22 kBütçeniz neydi