Ümit özdağ tutukluluğu devamına karar verildi

Adalet sizin için gerekince anlayacaksınız halimizi ama durum tersine düşünce yine aynısını yapacaksınız çünkü siz ülkeniz için değil kendi çıkarınız için oy veriyorsunuz

Kendi çıkarları da makarna, kek, çay, oyuncak ya da otobüsten kafalarına fırlatılan herhangi bir şey. :)

Çıksa ne çıkmasa ne.
Önemleri yok siyasettede bir gram söz hakları yok.

Bunlardan umut bekleyenlerde ayrı bir akıl var.

Çok boş bir yorum yapmışsın. İğneleyerek birkaç şey yazsam onu da anlamazsın. Ülke yönetimindeki vasıfsızlık, gündemi takip eden 15 yaşındaki bir çocukla bile tartışmaya giremeyecek düzeydeyken hâlâ söz haklarının olmasının sebebi, sizin gibi manipülasyona gelmiş akıl tutulması yaşayan nitelilsizler.

Son düzenleme:
Çıksa ne çıkmasa ne.
Önemleri yok siyasettede bir gram söz hakları yok.

Bunlardan umut bekleyenlerde ayrı bir akıl var.
O zaman tüm siyasileri içeri atalım

Çok boş bir yorum yapmışsın. İğneleyerek birkaç şey yazsam onu da anlamazsın. Ülke yönetimindeki vasıfsızlık, gündemi takip eden 15 yaşındaki bir çocukla bile tartışmaya giremeyecek düzeydeyken hâlâ söz haklarının olmasının sebebi, sizin gibi manipülasyona gelmiş akıl tutulması yaşayan nitelilsizler.
Benim yorumum kime olduğu belli dahasına değinmedim. Değineceksen çok bilmiş sen değin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman tüm siyasileri içeri atalım
İyi tamam senin aklına bakarak atalım 👍

Benim yorumum kime olduğu belli dahasına değinmedim. Değineceksen çok bilmiş sen değin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi tamam senin aklına bakarak atalım 👍
Ne diyon olum ya

Geri