Neler Yeni

Uncharted 4 Bilgisayarlara Geliyor ! 🔥🔥

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Uncharted, God Of War ve Ghost Of Tsushima üçlüsü konuşuluyor. Madem Ghost Of Tsushima hiç gelmez, Uncharted nasıl geliyor knk ? Hepsi aynı iddialar çünkü.
Dediğim gibi God of War sony'in en büyük kozu bence gelmez pcye. GoT den şüphelenmeye başladım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,487
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dediğim gibi God of War sony'in en büyük kozu bence gelmez pcye. GoT den şüphelenmeye başladım.
Anca 2. Veya 3. Oyunu çıktığı zaman, gow 1 eskidigi zaman gelebilir.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Sony, Invester Relations adlı yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği etkinlikte PC sürümünün geleceği oyunları paylaştı. Sunumdan alınan bazı görüntüler, internete sızdırılınca PC için planlanan oyunların arasında Uncharted 4'ün olduğu ortaya çıktı.

E3 2021 ve Summer Game Fest gibi etkinlikler yaklaştıkça, Sony'nin yeni yapacağı açıklamalar daha da heyecan verici olmaya başladı. 27 Mayıs itibarıyla State of Play etkinliği ile erken bir açılış yapacak Sony, Uncharted 4 oyununun PC platformlarına geleceğini ağzından kaçırmış olabilir.

Uncharted 4'ün haberi, Investor Relations adlı Sony'nin yatırımcılrıyla düzenlediği bir etkinlikte ortaya çıktı. Etkinlik için hazırlanan sunumda ortaya çıkan bu detayda, planlanan PC sürümlü oyunların altında Uncharted 4 yer alyordu.

Uncharted 4, Summer Game Fest etkinilğinde duyurulabilir​

Haberin sızdırılığı belgede oyunun hangi tarihte PC platformuna geleceği ya da dönüşüm için ne zaman çalışmalara başladığı yazmıyor. Tek bilinen şey, Uncharted 4'ün PC platformları için yakın zamanda hazırlanacağı. İlk olarak Mayıs 2016'da PS4 için piyasaya sürülen Uncharted 4, PS5 sürümünün yayınlanmaması sebebiyle hayranlarından eleştiri almıştı ve daha sonra da tüm Uncharted oyunlarını birleşitrecek Uncharted Collection serisinin sadece PC için iddiları ortaya atılmıştı.

Henüz bu iddia bir kesinliğe kavuşmamışken şimdi de Summar Game Fest etkinliğinde Uncharted 4'ün PC sürümünün tanıtılması bekleniyor. Sony'den henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak durum ne olursa olsun daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmak isteyen Sony'nin bu haberine sevinen yüzlerce kişi olmuştur.

Kaynak:https://www.webtekno.com/uncharted-4-pc-surumu-geliyor-h110395.html
İşte beklediğim oyun Yap Bi Krallik Sony Hizlica Cikar Su Oyunu

Fordon Greeman

80+ Bronze
Şu ana kadar sadece Decima Game Engine kullanan oyunlar PC'ye gelmişti. God of War'ın geleceğini sanmıyorum. Playstation'ın elinde kalan son koz olabilir. Eğer PC'ye gelirse bu demek olur ki, Playstation da artık XBOX gibi hizmet satmaya başlayacak. Ki mantıklı olan bu olur bana kalırsa. XBOX Gamepass ile resmen haksız rekabet yapıyor. Ürün satmaktan ziyade hizmet satmak şu an çok daha önde bir strateji ve pazarlama yöntemi. Naughty Dog eğer bir oyununu PC'ye çıkarıyorsa, aynı Engine kullanan diğer oyunları da PC'ye portlanabilir demektir. Naughty Dog'un diğer oyunlarının da gelme ihtimali artmış olur eğer Uncharted 4 gelirse ki yüksek ihtimalle geliyor.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
infaumus second son :(

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sony, Invester Relations adlı yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği etkinlikte PC sürümünün geleceği oyunları paylaştı. Sunumdan alınan bazı görüntüler, internete sızdırılınca PC için planlanan oyunların arasında Uncharted 4'ün olduğu ortaya çıktı.

E3 2021 ve Summer Game Fest gibi etkinlikler yaklaştıkça, Sony'nin yeni yapacağı açıklamalar daha da heyecan verici olmaya başladı. 27 Mayıs itibarıyla State of Play etkinliği ile erken bir açılış yapacak Sony, Uncharted 4 oyununun PC platformlarına geleceğini ağzından kaçırmış olabilir.

Uncharted 4'ün haberi, Investor Relations adlı Sony'nin yatırımcılrıyla düzenlediği bir etkinlikte ortaya çıktı. Etkinlik için hazırlanan sunumda ortaya çıkan bu detayda, planlanan PC sürümlü oyunların altında Uncharted 4 yer alyordu.

Uncharted 4, Summer Game Fest etkinilğinde duyurulabilir​

Haberin sızdırılığı belgede oyunun hangi tarihte PC platformuna geleceği ya da dönüşüm için ne zaman çalışmalara başladığı yazmıyor. Tek bilinen şey, Uncharted 4'ün PC platformları için yakın zamanda hazırlanacağı. İlk olarak Mayıs 2016'da PS4 için piyasaya sürülen Uncharted 4, PS5 sürümünün yayınlanmaması sebebiyle hayranlarından eleştiri almıştı ve daha sonra da tüm Uncharted oyunlarını birleşitrecek Uncharted Collection serisinin sadece PC için iddiları ortaya atılmıştı.

Henüz bu iddia bir kesinliğe kavuşmamışken şimdi de Summar Game Fest etkinliğinde Uncharted 4'ün PC sürümünün tanıtılması bekleniyor. Sony'den henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak durum ne olursa olsun daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmak isteyen Sony'nin bu haberine sevinen yüzlerce kişi olmuştur.

Kaynak:https://www.webtekno.com/uncharted-4-pc-surumu-geliyor-h110395.html
Bende The Last Of Us bekliyorum, 1 ya da 2 fark etmez birisi gelsin hemen oynarım valla. Bu haberi görmem de beni heyecanlandırmadı değil doğrusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Gelecek 2-3 seneye hepsi gelir artık konsol ve pc olayı kalkacak bu gidişle
Bence sony şuan eski oyunları elinden çıkarıyor daha yeni özel oyun çıkarıcaklar.
Yada Gamepass gibi bir sistem yapacaklar eğer öyle bir şey olursa varya yer yerinden sallanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,179
Üyeler
171,715
Son üye
seyhokaan
Top Bottom