Yardım UNDERVOLT NASIL YAPARIM?

Soğutmasına bir yarayı yoksa niye alayım ki altından rahat hava alıyor şuanm.
Hocam laptobu havalandırmak ve altında hava akışı yaratmak için alırsın onu. Fark olmaz diyemem illa ki olur

10 yaşında çocuksun bana çocuk diyorsun az zorlasan baba dersin bana sen git yaşıtlarınla takıl çocuk.
Noldu geçen çok bilmişlik yapıyordun ne gördün falan diye 🤣 neyse sen 100 derecelik laptopunla devam et merak etme bir gün pörtler 🤣

Uygunsuz davranış
Noldu geçen çok bilmişlik yapıyordun ne gördün falan diye 🤣 neyse sen 100 derecelik laptopunla devam et merak etme bir gün pörtler 🤣
Olum senin anan baban çoban gibi mi büyüttü hiç mi bakmadı bu çocuk ne oldu ne bitti yazık velet sana ne bir hallttan anlarsın ne birşeyden senden bir cacık olmaz anana babana it olursun

Kardeşim bu undervolttan dolayı cihaz aniden kapanır mı aniden kapanmaya başladı cihaz.
Stres testine sokmadın mı her 5mv azalttıktan sonra ? Stres testine sok demiştim 😂

undervolt = overclock. yapma bence. biosunu güncellersen intel hepsini düşürdü zaten.

Stres testine sokmadın mı her 5mv azalttıktan sonra ? Stres testine sok demiştim 😂
Yok soktum da belli bir süre sonra yapıyor biraz daha voltajı arttırdım.
Post automatically merged:

eskiden cahil olan susardı.
undervoltta voltajı düşürüp performansından kısarak stabil hale getirmeye çalışırsın overclock ile voltaj arttırıp performans arttırırsın internete yazsan bu bilgilere erişirdin zaten.

eskiden cahil olan susardı.
Eskiden google a yazıp bakılırdı neymiş ne değilmiş diye. Turbo boost hızı 4.2 ghz olan işlemciyi voltaj ve hız arttırımı ile 4.5 4.8 ghz e çıkarmanın overclock olduğunu anlarlardı şimdi yok işte

Yok soktum da belli bir süre sonra yapıyor biraz daha voltajı arttırdım.

undervoltta voltajı düşürüp performansından kısarak stabil hale getirmeye çalışırsın overclock ile voltaj arttırıp performans arttırırsın internete yazsan bu bilgilere erişirdin zaten.
Hocam aynen öyle hafif hafif arttır voltajı stabil hissetmediğinde arttırısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,276
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri