coguzamanege
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Undervolt nedir? Neye yarar? Ne için yapılır?
Nasıl yapılır veya gerek var mı?Voltajı düşürüp performanstan azıcık veya hiç kaybetmeden sıcaklık dengeleme işlemi
İşlemci 5600 ve stok soğutucu ile mi kullancaksın?Nasıl yapılır veya gerek var mı?
Hayırİşlemci 5600 ve stok soğutucu ile mi kullancaksın?
İşlemci 5600 soğutucu Cooler Master Hyper 212 SpectrumHayır
Muhtemelen soğutur uv yapmana gerek kalmaz.Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci 5600 soğutucu Cooler Master Hyper 212 Spectrum
Şuan stock soğutucu ile 5600 kullanıyorum nasıl yapabilirim faydası olur muİşlemci 5600 ve stok soğutucu ile mi kullancaksın?
ryzen master uygulaması uzerınden yapabılırsın yaklasık 10-15 derece bi sıcaklık düşüşü olurŞuan stock soğutucu ile 5600 kullanıyorum nasıl yapabilirim faydası olur mu
Nasıl yapacağımı bilmiyorum sistem 2-3 günlük bir sorun çıkmaz dime sağlıklı bir işlem miryzen master uygulaması uzerınden yapabılırsın yaklasık 10-15 derece bi sıcaklık düşüşü olur
İşlemci silikon kalitene göre 5-10 derece değişim gösterebilir. Ama uzun vadede kesinlikle stok soğutucudan kurtulmalısın.Şuan stock soğutucu ile 5600 kullanıyorum nasıl yapabilirim faydası olur mu
şöyle söylim 2 aya stock soğutucu değişicem yapmama gerek var mı bu süre içindeİşlemci silikon kalitene göre 5-10 derece değişim gösterebilir. Ama uzun vadede kesinlikle stok soğutucudan kurtulmalısın.