Ünide aynı sınıftan Kıza açılmak

Reaksiyon skoru
7
Dostlar üniye başladım bu sene sınıfımdan bir kız var ondan hoşlanıyorum. Kız sadece arkadaş grubuyla duruyor dışarıya kapalı sizce ne yapmalıyım daha 2. Haftadan sınıftan birine açılmak saçma olur gibi duruyor. kızı tanımıyorum bile bugün aynı otobüse bindik inerken iyi akşamlar diyecektim yüzüme bile bakmadı.

Hata yapmış olursun ilk önce yakınlaşmaya çalışman lazım arkadaş kıvamına gelip sohbet çevirebilecek düzeye gelmen lazım sonra davranışlarjnla belli etmen lazım açılma çıkma teklifi falan biteli yıllar oluyo

Bu hataya lisede düştüm, kafam her gün sarhoş gibiyim onu görünce içim kıpır kıpır oluyor ama açıldığımdan beri hiç konuşmadık arkadaş olarak görüyorum dedi tabii karışamam kendi kararları. Hafiften diyeceğim ama değil sağlam yıkıldım, delirdim resmen açıldığımda 158 nabzım olmuştu ben o kızı ilk gördüğümde zaten tutulmuştum dedim ''Ben galiba o kişiyi buldum'' ama o beni öyle görmüyormuş işte :)

Ya kardeşim hadi ortaokul çağındaki çocuklardan ve lise çağındaki arkadaşlardan bu tarz konulara alıştık da, abi yani gelmişsin üniversite çağında. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremedin mi daha? Yani daha üniversite açılalı kaç gün oldu? 2 haftada nasıl bir his besleyebildin? Karşılığında ne istiyorsun? Ben sana kızın düşüncesini söyleyeyim; "Bu çocuk daha 2. haftada bana açılıyorsa kesin beni ...... istiyor." Bunu yansıtmak istiyorsan, yarın kızın suratının basılı olduğu bir t-shirt giyebilirsin. Öteki türlü düşünsün istiyorsan ilk önce ortamlarına girmeye çalış...

Dostlar üniye başladım bu sene sınıfımdan bir kız var ondan hoşlanıyorum. Kız sadece arkadaş grubuyla duruyor dışarıya kapalı sizce ne yapmalıyım daha 2. Haftadan sınıftan birine açılmak saçma olur gibi duruyor. kızı tanımıyorum bile bugün aynı otobüse bindik inerken iyi akşamlar diyecektim yüzüme bile bakmadı.
analız et 2.haftadan acılıp red yıyıp aynı sınıfta olucaksın belkı onunla. arkadas ortamına gırmeye calıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,664
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri