Neler Yeni

Üniv. Devam zorunlulugu varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alparslan Ercan
Arkadaşlar merhaba , üniversitede okuyan kardeşlerime bir şey sormak istiyorum . Uzaktan eğitimde devamsızlık diye bir şey varmı yada hocaların bu şekilde bir şey yapmaya yani uzaktan eğitimde yoklama alabilme gibi bir durum varmı . 2. olarakta üniv. yönetmeliginde buna dair bir bilgi yoksa sizce durum ne olur ?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Okuldan okula değişiyor kardeşim o. Bizim okul devam zorunluğulu getirmedi. Yıldız teknik te okuyan arkadaşlarım var onlarda var. Tamamen okulun senatosunun aldığı karara bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alparslan Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım . Peki teşekkür ederim.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
okuldan okula değişmekle birlikte, hocadan hocaya da değişiyor. bizim ünide ana derslerden 5er canlı ders yapmak zorundalar 3üne katılırsan geçiyorsun. mat fizik sistemden linke tıklasan katıldın sayıyor, algoritmada classromdan 5dakikalık yoklama açıyor dersin herhangi bir yerinde.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar merhaba , üniversitede okuyan kardeşlerime bir şey sormak istiyorum . Uzaktan eğitimde devamsızlık diye bir şey varmı yada hocaların bu şekilde bir şey yapmaya yani uzaktan eğitimde yoklama alabilme gibi bir durum varmı . 2. olarakta üniv. yönetmeliginde buna dair bir bilgi yoksa sizce durum ne olur ?
Danışman hocana sor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,271
Üyeler
165,958
Son üye
wynfirdolf
Top Bottom