B BLueSouL 80+ Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 142 Reaksiyon skoru 29 3 Mart 2023 #1 Bir çok yol denedim ama netten indirdiğim driver a yüklenecek sürücü bulunamadı diyor elle güncellemede
Bir çok yol denedim ama netten indirdiğim driver a yüklenecek sürücü bulunamadı diyor elle güncellemede
EFI Shell 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 9,214 Reaksiyon skoru 5,436 3 Mart 2023 #2 BLueSouL yazmış: Bir çok yol denedim ama netten indirdiğim driver a yüklenecek sürücü bulunamadı diyor elle güncellemede Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Donanım kimliğini internetten aratarak sürücünüzü bulabilirsiniz İnşAllah.
BLueSouL yazmış: Bir çok yol denedim ama netten indirdiğim driver a yüklenecek sürücü bulunamadı diyor elle güncellemede Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Donanım kimliğini internetten aratarak sürücünüzü bulabilirsiniz İnşAllah.
B BLueSouL 80+ Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 142 Reaksiyon skoru 29 4 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Onuda denedim indirdim yine olmadı