Neler Yeni

Üniversite için çanta önerisi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
https://www.decathlon.com.tr/p/sirt-cantasi-20-l-mor-nh100/_/R-p-301674?mc=8529024&c=SİYAH agam ben bu çantayı kullanıyorum çok memnunum ve 10 yıl garantisi falan da var ve ayrıca decathlon sitesinden bak muhakkak bir çanta gözüne çarpar
Bende bu cantayi kullaniyorum iyi hosta cok az gözü var ufak seyleri koymak icin ayri bir goz ariyor insan anahtari bozuk paralari sarj aletini power banki dis goze atiyorum birsey almaya calistigimda corba gibi karistirip istedigim seyin elime gelmesini bekliyorum

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
Bende bu cantayi kullaniyorum iyi hosta cok az gözü var ufak seyleri koymak icin ayri bir goz ariyor insan anahtari bozuk paralari sarj aletini power banki dis goze atiyorum birsey almaya calistigimda corba gibi karistirip istedigim seyin elime gelmesini bekliyorum
kanka içinde üst bölgede ufak yer varya orası bayağı kullanışlı aslında tabii söylediklerinin hepsi sığmaz ama yine de iş görür

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Al kardeșim evi sırtlarsın șaka maka fiyatı güzel bunun

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Kurşun geçirmez

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bütçeniz yeterse tigernu çantaları şiddetle öneriyorum aliexpress den almak zorundasınız ama piyasadaki Nike Adidas gibi büyük markaraların çantalarının yanında tank gibi sağlam 5 senedir kullanıyorum hor kullanırım sınıfta yerlerde sürünür ama renginin hafif gitmesi dışında hiçbir deforme yok o da anlaşılmıyor

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Eğer laptop taşımayı düşünüyorsanız hp omen çantalara bakabilirsiniz. Kendim de kullanıyorum, rahat çanta.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
KODNASKLDANSDKLSANDALDAS
Mesaj otomatik birleştirildi:

AH BEE çantam olmasa net alırdım bu arada, tüm kızlar da düşerdi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
kanka içinde üst bölgede ufak yer varya orası bayağı kullanışlı aslında tabii söylediklerinin hepsi sığmaz ama yine de iş görür
Ama basit seyler icin ideal spora giderken okula giderken sehirler arasi seyahatte denize vs giderken her yerde 2 yildan fazladir kullaniyorum ondan oncede yine bu cantanin grisiyle ortaokul hayatimi tamamladim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom