biliyorum ama gerçekten kafam çok karışık.İkiside çok farklı bölümler senin isteğine bağlı her şey
Hocam ikisi de sağlam bölümler. Fakat ben ikisi arasından tıp'ı seçtim ve şuan tıp hedefinde sınava çalışıyorum. Size kalmış. İnsanlara bakışınıza, insanlara yardım edip edemeyeceğinize, tıp'ın zorluğunu çekip çekemeyeceğinize bağlı.Merhaba, seneye üniversite sınavına gireceğim ve şimdiden ne tercih yapacağım diye kafayı yiyorum. Bilgisayar Müh ve Tıp arasında kaldım.
Kanka ona kendin karar vereceksin. Hangisini seçersen seç, seçtiğin şeyi sen yapacaksın; biz değil.Merhaba, seneye üniversite sınavına gireceğim ve şimdiden ne tercih yapacağım diye kafayı yiyorum. Bilgisayar Müh ve Tıp arasında kaldım.
Ezberin iyiyse sorun yok ilk senesi kolay arkadaşım yatarak geçtiHocam ikisi de sağlam bölümler. Fakat ben ikisi arasından tıp'ı seçtim ve şuan tıp hedefinde sınava çalışıyorum. Size kalmış. İnsanlara bakışınıza, insanlara yardım edip edemeyeceğinize, tıp'ın zorluğunu çekip çekemeyeceğinize bağlı.
Dostum çok hızlı değişiyor ben bu 2 aylık son sürecimde değişim geçirdim.Merhaba, seneye üniversite sınavına gireceğim ve şimdiden ne tercih yapacağım diye kafayı yiyorum. Bilgisayar Müh ve Tıp arasında kaldım.
Sanırım seçimimi tercih döneminde yapacağım hiç kafamı ağrıtmaya gerek yok.. Plan çizmek çok zor.Dostum çok hızlı değişiyor ben bu 2 aylık son sürecimde değişim geçirdim.
3 sene Bilgisayar veya yazılım istiyordum sonra fizik benim için en iyi bölüm olucak gibi hissettim ama süründürücü olduğundan elektrik müh. düşünüyorum şuan ve fizik içeren bir bölüm okumayı düşünüyorum.
Nerden nereye işte