Neler Yeni

Üniversitede kavga oluyor mu

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden
Üniversiteden üniversiteye değişir.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
şurası saçma dostum kavganın bulunulan konum veya kurum ile alakası yoktur bunun tek sebebi insan faktörü hiç birbirini tanımayan insanlar kavga ediyorsa örneğin yolda parkta bahçede lisede ilk okulda işyerinde üniversitenin de bunlardan bir farkı yok binlerce insan profilinin oldugu bir ortamda kimse kavga olmuyordur diyemez cevabı belli olan bir soru bu yüzden saçma
Hayır arkadaşın demek istediği üniversitede insanlar kavga etmeyecek kadar olgun olabiliyor mu?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,039
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Üniversiteye göre değişir. Bizimkinde 2-3 günde bir bir olaylar çıkıyordu garanti :D

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Hayır arkadaşın demek istediği üniversitede insanlar kavga etmeyecek kadar olgun olabiliyor mu?
dostum anlamamakda ısrar etme işte kanada da bile kavga oluyor nasıl olmasın nerede yaşıyorsunuz Fırat Yılmaz gibi isimleri hiçmi duymadınız arkadaşın sorusu normal tabii ki sorabilir ama senın saçmalaman cidden sıkıntılı

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
4 senede 1 kere bile kavga olmadı

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
dostum anlamamakda ısrar etme işte kanada da bile kavga oluyor nasıl olmasın nerede yaşıyorsunuz Fırat Yılmaz gibi isimleri hiçmi duymadınız arkadaşın sorusu normal tabii ki sorabilir ama senın saçmalaman cidden sıkıntılı
Arkadaşın sorusu madem normal böyle konu açılır mı diye neden çıkışıyorsun?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,039
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Farway

80+ Silver
hocam 3 milyon kişinin girip barajın kalkmasından dolayımı hocam eğer öyleyse ben 330 puan aldım bizim bölümde öyle tipler denk gelir mi bilmiyorum
Gelir gelir hiç merak etme. Gerçi bir şey olamayacaklar yine yerleşemedide bir bozulma olacak.

• Beğen

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Arkadaşın sorusu madem normal böyle konu açılır mı diye neden çıkışıyorsun?
dostum sıkıntılımısın adamın sorma hakkına sahip olması konunun saçma oldugunu deiştirmiyor ve ' konu açılır mı diye neden çıkışıyorsun?'
gibi cümle kurmadım nerenden uydurdugunu merak ettım ? yazmadan önce biraz düşün dostum :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,039
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
iyide mehmet abi benim bildiğim gazinin puanı yüksek nasıl 4 sene boyunca kavga oluyordu hadi taşra okul olsa neyse
Kampüs farkı, bizim bölüm dağın başındaydı. Merkez kampüsünü dağıttılar sağa sola ondan. Zaten 1 yıl sonra AHBVÜ oldu orası da.

• Beğen
Top Bottom